Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-ΑΕΠ Κοζάνης 5-2 Χορταστική πεντάρα

 Χορταστικό απόγευμα στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου με τον τοπικό Εθνικό να συντρίβει την ΑΕΠ Κοζάνης με το εντυπωσιακό 5-2 προσφέροντας καλό και ποιοτικό θέαμα στους φιλάθλους της και όχι μόνον.

Ο Εθνικός ήταν χάρμα οθφαλμών και με την εμφάνισή του διακιολόγησε απόλυτα την βαθμολογική του θέση που τον θέλει σταθερά στο κυνήγι της πρωτοπόρου ιστορικής ομάδας της Κοζάνης που νιώθει για τα καλά την καυτή ανάσα της ομάδας της Πιερίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δείγμα του πάθους για το τρίποντο ήταν το 1-0 να έρθει πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού (γκολ απο τα αποδυτήρια).

Με το χθεσινό τρίποντο ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έπιασε τους 11 βαθμούς και βρίσκεται σταθερά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο 1′ ο Σεχολάρι με σουτ άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0.

Στο 24′ ο Κριεμάντι έγραψε με σουτ το 2-0.

Στο 59′ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαγεωργίου.

Στο 63′ ο Σάλα με φοβερό σουτ μείωσε σε 2-1.

Στο 64′ ο Τουλίκας κλέβει την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και ο Κωτσιαρίδης με κοντινό πλασέ γράφει το 3-1.

Στο 70′ ο νεαρός Χατζημπουργάνης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας το 4-1, ύστερα απο νέα ασίστ του Τουλίκα.

Στο 77′ ο Τσελέπης με δυνατό σουτ μειώνει σε 4-2.

Στο 90′ ο ταλαντούχος Ξυδούς με σουτ πλασέ κάνει το 5-2, μετά απο πάσα ακριβείας του Κριεμάντι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λουκάς Ρηγόπουλος με βοηθούς τους κ.κ Πολύκαρπο Ζουρνατζίδη και Κωνσταντίνο Μπέκα  από την Ημαθία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Πατσιογιώργος, Λαμπίρης(90’+2 Γκιόνης), Κόλα, Καρτσαμπάς, Μπατζώνης(75′ Ζουκάν), Ιντζόγλου, Φυτόπουλος, Κωτσιαρίδης(69′ Μότσιας), Κριεμάντι, Τουλίκας(75′ Ξυδούς), Σεχολάρι(69′ Χατζημπουργάνης).

ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ

Καλιαμπάκας, Λιάκος, Αδαμόπουλος, Ντόβας, Κυρκιλιανίδης(40′ Παπαναστασίου), Δάλμης(87′ Μπαλτζής), Μιχαηλίδης(40′ Βασίλης), Κουλούσιας, Σάλα, Τσελέπης, Τζημολάκα(51′ Παπαζήσης).

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου