Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Πιερικός: Επιστροφή στις προπονήσεις - Αποχώρισαν 4 απο το ρόστερ

 Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα Τρίτη 27/12 για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του, μοίρασαν και δέχθηκαν ευχές και στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση μετά την διακοπή λόγω της εορτής των Χριστουγέννων.


Οι Σωκράτης Μυλόπουλος, Δημήτρης Γκάρας, Παναγιώτης Κατσαμάγκας και Βαγγέλης Σπαρτιάτης αποχώρισαν απο την ομάδα μας και θα συνεχίσουν πλέον σε ομάδες της αρεσκείας τους.  Πλέον η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, κινείται με σκοπό την έλευση "έτοιμων" κατά κύριο λόγο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν και θα ενισχύσουν το ήδη υπάρχων έμψυχο υλικό.


Η Ακαδημία Πλαταμώνα ζήτησε μια ακόμη αναβολή (είχαν προηγηθεί άλλες δυο αναβολές, που ζήτησε μια φορά η ομάδα μας και μια η Ακαδημία), για το παιχνίδι κυπέλλου που ορίστηκε για την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου. Το φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα των επόμενων αγώνων για την ομάδα μας όμως στο πρωτάθλημα σε συνάρτηση με τις εμβόλιμες αγωνιστικές που θα γίνουν ημέρα Τετάρτη και η διάθεση της ΕΠΣ να ολοκληρωθούν οι δυο δεύτεροι προημιτελικοί (εκρεμμεί και το Καλλιθεακός-ΑΕ Περίστασης), το συντομότερο αφού δύσκολα θα υπάρξουν άλλες ημερομηνίες στο κοντινό μέλλον, δείχνουν τον μονόδρομο της διεξαγωγής του αγώνα την ημερομηνία που όρισε η διοργανώτρια (4/01). Σύμμαχος και ο καλός καιρός των τελευταίων ημερών, για έναν επαναληπτικό προημιτελικό κυπέλλου που θα ευχαριστήσει τους φιλάθλους των δυο ομάδων. 


Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα δοθεί ρεπό μόνο για την Πρωτοχρονιά. Παίκτες και προπονητές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου για να ξεκινήσει η προετοιμασία του αγώνα κυπέλλου με την Ακαδημία Πλαταμώνα (4/01, Α΄ΔΑΚ) και του πρωταθλήματος με τον ΓΑΣ στο Σβορώνο (8/01, 8η αγωνιστική).

Χρόνια πολλά!

Χαρούμενο με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας το 2023!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου