Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Επιθετικό «ξέσπασμα» για το Δία και 4η διαδοχική νίκη, 7-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Σε μία αναμέτρηση που δεν επιδέχεται κριτικής δεδομένων των ειδικών συνθηκών του αντιπάλου, ο Δίας Δίου «ξεμπούκωσε» επιθετικά επικρατώντας με το εκκωφαντικό 7-0 επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εντός έδρας σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Η φιλοξενούμενη ομάδα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Δίου μόλις με 10 ποδοσφαιριστές, με το Δία από την πλευρά του να βλέπει το ματς ως μία ευκαιρία αφενός να φτάσει στην τέταρτη σερί νίκη του και αφετέρου ο Παναγιώτης Σαρπότας να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δε μετρούσαν πολλά λεπτά στα πόδια τους.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ μόλις στο2ο λεπτό όταν ο Κουντούρης εκμεταλλεύτηκε λανθασμένο διώξιμο του αντίπαλου τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο τον αιφνιδίασεσημειώνοντας το 1-0. Το 2-0 ήρθε στο 12’ όταν ο Καλαμπάκας βγήκε σε θέση τετ α τετ, πέρασε και τον γκολκίπερ του Αχιλλέα και πλάσαρε με άνεση στην ανυπεράσπιστη εστία. Τη «σκυτάλη» στη συνέχεια πήρε ο Χρήστος Καραθάνοςο οποίος με τρία προσωπικά γκολ μέσα σε διάστημα 26 λεπτών και συγκεκριμένα στο 13’, στο 34’ και στο 39’, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Δίας συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο και στο 70ο λεπτό ήρθε το 6-0 όταν ο προωθημένος Βούλγαρης δέχθηκε ασίστ από τον Αμανατίδη και με σουτ εντός περιοχής νίκησε τονΚατιμερτζή. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 77’ ο Χρήστος Καραθάνος σημειώνοντας καρέ τερμάτωναφού σκόραρεμε δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή για το τελικό 7-0!

Η ομάδα μας με αυτή τη νίκη έφτασε τους 17 βαθμούς και βρίσκεται μόνη στην 5η θέση του πίνακα.

Επόμενη αναμέτρηση για το Δία Δίου την Τετάρτη (28/12 – 15:00) και τελευταία για το τρέχον έτος, μέσα στο «Ηλίας Δούλιας» του Κολινδρού κόντρα στην τοπική Αναγέννηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γιαμούζης με α’ βοηθό τον κ. Σκαμπαρδώνη και β’ βοηθό τον κ. Αβραμίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Ξανθόπουλος, Πεΐδης (53' Αμανατίδης), Τσενεκίδης, Αλεξανδρίδης, Βούλγαρης, Σιαμάγκας (53' Ζαβαντίας), Ζώβληκας (80' Α. Καραθάνος), Χ.Καραθάνος, Καλαμπάκας (46' Γκίνας), Κουντούρης, Μανίκας (46' Καραμήτρος). 

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Άνθιμος Γεωργιάδης): Κατιμερτζής, Βελιτσιάνος, Λαράκου, Λαδένης, Αλία, Ορφανίδης, Γαβρίδης, Μπαμπούλης, Βαρνάς, Δημητρίου, Κεβάνι.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου