Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Πιερικός-ΑΕΠ Κοζάνης 4-3 Φοβερή ανατροπή!

Ευτυχώς ο νόμος του ποδοσφαίρου δεν επαλειθεύτηκε σήμερα στην Κατερίνη και η ομάδα μας πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΠ Κοζάνης, με σκορ 4-3. Μεγάλη και πολύ δύσκολη όμως νίκη και μετά απο τεράστια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Λεωνίδα Μπίλη που βρέθηκαν στο πρώτο μέρος να χάνουν με σκορ 0-2 και να μπαίνουν τελικά στα αποδυτήρια αφού πρώτα μείωσε σε 1-2 ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Στο 62΄ οι φιλοξενούμενοι "πάγωσαν" το γήπεδο όταν κατάφεραν να προηγηθούν με σκορ 1-3 αλλά εκεί μίλησε η ψυχή και η διάθεση των νεαρών μας ποδοσφαιριστών, που κυριολεκτικά "πάτησαν" τους αντιπάλους τους δημιουργώντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη.

Ο κόσμος μας 12ος παίκτης, έδωσε με τη συμπαράσταση του το σύνθημα της νίκης και το γρήγορο γκολ του Πολύκαρπου Κατσαβάκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έβαλε πάλι στο παιχνίδι την ομάδα μας. Ο Θανάσης Πιτσόλης  ήταν στη συνέχεια ο μεγάλος πρωταγωνιστής και με δυο δικά του τέρματα, το ένα με κοντινό σουτ και το άλλο με κεφαλιά, έδωσε την τεράστια νίκη και τους τρείς βαθμούς στην ομάδα μας. Μια μεγάλη νίκη με φοβερή ανατροπή!

Η δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα ήταν στόχος για το 2022 και επιτεύχθηκε. Αυτό αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Πιερικού, που βλέπουν την ομάδα να βρίσκει τον βηματισμό της και παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιάζεται βελτιωμένη, έχοντας όμως κάποια κενά τα οποία έχουν επισημανθεί και με εύστοχες μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο, θα βελτιώσουν την εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λεωνίδας Μπίλης ξεκίνησε με τους:

Μπαλάφα, Χατζηκωνσταντίνου, Πιτσόλης, Αδαμίδη, Τουλίκα, Μακρίδη, Κατσιαμήτα, Κυπαρίσση, Κατσαβάκη, Παπαδόπουλο, Καλαϊτζή.

Μπήκαν αλλαγή και οι:

Νικολαίδης, Κατσαμάγκας, Μυλόπουλος, Μαυρίδης, Σπαρτιάτης

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την πολύ μεγάλη και σημαντική βοήθεια που έδωσαν στην ομάδα μας και την στήριξη στους ποδοσφαιριστές μας. Αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη μας και μας έσπρωξαν στη νίκη!

Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΣΟΠ Θύρας 5 για την όμορφη κίνηση τους να προσκαλέσουν τους φιλάθλους στην όμορφη πρωτοβουλία τους με τα λούτρινα παιχνίδια να γεμίζουν τον χώρο μπροστά στις κερκίδες των φίλων της ομάδας μας!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου