Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Αιγινιακός - Καλλιθεακός : 4 - 0 και Καλές γιορτές

 Αιγινιακός - Καλλιθεακός : 4 - 0

ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΌΡΟΥ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Στην τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση για το 2022 ( την προσεχή 11η αγωνιστική μέρα στις 28 Δεκεμβρίου κάνει το ρεπό του ) ο Αιγινιακός συνέτριψε τον Καλλιθεακό με 4- 0 , σ' ένα παιχνίδι που το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του 90' και αναμφισβήτητα η νίκη των γηπεδούχων επιτεύχθηκε πολύ πιο δύσκολα .

Η ομάδα της Καλλιθέας πάλεψε με αξιώσεις για κάτι καλό και μέχρι το 70' είχε ελπίδες να το πάρει, αφού προέβαλε σθεναρή αντίσταση . Μετά το 2-0 όμως κατέρρευσε, αφού σε 6' δέχτηκε 3 τέρματα  γνωριζόντας βαρειά ήττα ( 4-0 ) .

Ο Αιγινιακός μπήκε νωθρά στο ματς και αφυπνίστηκε μετά το 30' όταν ουσιαστικά στην πρώτη ορθόδοξη επιθετική του ενέργεια άνοιξε το σκόρ με τον "  συνήθη ύποπτο ", πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Βασίλη Χατζηδίμπα .

Στο διάστημα αυτό ο Καλλιθεακός  είχε υπεροπλία στη μεσαία γραμμή και δειλά έβγαινε μπροστά μ' επικίνδυνες αντεπιθέσεις σκηνικό , που συνεχίστηκε έως το τελευταίο 20' , όπου ο τεχνικός της ΑΙΓΙΝΙΩΤΩΝ Γιώργος Ντάμτσιος " φρέσκαρε  " την ομάδα με τις αλλαγές , που πραγματοποίησε .

Τότε δράση ανάλαβε ο επανεμφανισθείς πολύπειρος άσσος Δημήτρης Καπετάνος , ο οποίος με δύο πανέμορφα τέρματα έδιωξε τις άγχος του κινδύνου της ισοφάρισης .

Σκόρερς : Χατζηδίμπας στο 31' , Καπετάνος στο 70' και 74' , Μπαμπέτας ( αυτογκόλ ) στο 76' .

Καλή η Διαιτησία του κ. Ασλανίδη Αναστάσιου και των βοηθών Διαιτητών δεσποινίδας Τσικλητάρη Δήμητρας και του κ. Σταφίδα.

Οι συνθέσεις :

Αιγινιακός ( Γιώργος Ντάμτσιος ) :

Κύρου, Κακατάτσιος, Μπουντάνι, Δαραής , Παππάς στο 74' Ρίζος, Τουλκερίδης στο 60'  Τασιώνας, Τσολακίδης στο 74' Μιχαηλίδης, Χατζηδίμπας, Ορφανίδης στο 60' Καταχιώτης, Καπετάνος, Φιρινίδης στο 52 ' Παπαδοπουλος.

Καλλιθεακός ( Παναγιώτης Κυπαρίσσης   ) : Σεμιτζίδης, Χάζμα στο 78' Ζύμερι, Μαυρόπουλος, Μπαμπέτας, Μπιτζάνης, Ιωάννου στο 86' Παπαδόπουλος Ι., Βογιατζής στο 40' Αμβροσιάδης, Παπαδόπουλος Δ., Σιδηρόπουλος, Πιατίδης, Καραμανώλας .

ΕΥΧΈΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ

Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΎ. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ ΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 

            ΑΓΙΕΣ ΜΈΡΕΣ ΤΩΝ

           ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ 

               ΚΑΛΈΣ ΓΙΟΡΤΈΣ

              ΧΡΌΝΙΑ - ΠΟΛΛΆ

ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

                     2   Ο   2   3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου