Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο 3/12 η προετοιμασία για το παιχνίδι με Χανιώτη

 Υπο δύσκολες συνθήκες συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού για το παιχνίδι της Κυριακής. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα  επηρέασαν το πρόγραμμα της Κατερινιώτικης ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση:

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν το διήμερο που πέρασε, μπορεί σταδιακά να δείχνουν πως εξασθενούν, επηρέασαν όμως το πρόγραμμα της προετοιμασίας μας για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιώτης. 


Το τεχνικό τιμ προσάρμοσε τις προπονήσεις σύμφωνα με την κατάσταση των γηπέδων που δέχθηκαν τόνους νερού. Οι παίκτες προπονήθηκαν τόσο στο γυμναστήριο του γηπέδου μας, όσο και στα βοηθητικά του Α΄ΔΑΚ, υπο τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του.

Σήμερα Παρασκευή 2/12 το απόγευμα θα συνεχιστεί η προετοιμασία και αύριο πρωί θα ολοκληρωθεί, για να ανακοινωθεί και η αποστολή της Κυριακάτικης αναμέτρησης.

Προβλήματα τραυματισμών ή απουσίες λόγω καρτών δεν υπάρχουν κι έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν το παρόν στην αποστολή για ένα ακόμη δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου