Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Το πάλεψε ο Ερμής, πιο δυνατός ο Βατανιακός πήρε τη νίκη με σκορ 3-1

 Ο Βατανιακός νίκησε χθες 3-1 στο γήπεδο της Εξοχής και στον δεύτερο προημιτελικό τον τοπικό Ερμή και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας.

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε ένα βαρύ τεραίν κάτω από συνεχή βροχόπτωση, οι παίκτες του Γιώργου Ποτουρίδη άνοιξαν το σκορ στο 4′ με πλασέ του Παρδάλη, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ερμής που είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με γκολ του Τσιώμη στο 90′, έφτασε στην ισοφάριση 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 53′ του έμπειρου Παπαγιαννόπουλου.

Ο Βατανιακός “απάντησε” πολύ γρήγορα φτάνοντας στο 1-2 στο 55′ με αυτογκόλ των γηπεδούχων, έπειτα από σέντρα του Καραμανώλα.

Οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν την πρόκριση στους τέσσερις του θεσμού στο 90′ με τον Μητράκα να διαμορφώνει το τελικο 1-3 με πλασέ εν κινήσει, έπειτα από σέντρα του Τσικαδέρη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ασλανίδης Γ. με βοηθούς τους κ.κ Χαλκίδη και Μπίνια.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ (Χρήστος Βελώνης)

Δεληγιαννίδης Α., Σαββίδης Χ., Γεωργαντάς, Σάμπα, Βασιουρής, Εγγλέζος, Σαββίδης Κ. (82′ Βελώνης Δ.), Μπαμπατζιάνης (55′ Γκουτζιάνας), Παπαγιαννόπουλος, Κοσμίδης, Βελώνης.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Γιώργος Ποτουρίδης)

Φιρινίδης, Κολαξίδης, Δερμίσης, Παντζιάλας (61′ Σαμανίδης), Λιόλιος, Οικονόμου, Παπαδόπουλος (80′ Αδαμόπουλος), Καλαϊτζίδης, Παρδάλης (90′ Μότσιας), Τσιώμης (90′ Τσικαδέρης), Καραμανώλας (61′ Μητράκας).

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου