Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

ΑΕ Καρίτσας- Αιγινιακός 1 - 4 Επέστρεψε στις επιτυχίες το Αιγίνιο

Του Γιώργου Καρανικόλα

Μ' εντυπωσιακό τρόπο επανήλθε στις νίκες ο Αιγινιακός κερδίζοντας εκτός έδρας την ΑΕ Καρίτσας με 4-1, έτσι οι Αιγινιώτες παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α ' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, έστω και με " βραχεία κεφαλή ".

Η ομάδα του Αιγινίου μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και χρειάστηκε να περάσουν 28', μέχρι να " ξεκλειδώσει " την άμυνα των γηπεδούχων, που με νεανικό σχήμα κυνήγησαν την έκπληξη . Στη συνέχεια τα πράγματα απλουστεύτηκαν για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, που ανεβάζοντας στροφές έφτασαν πιό εύκολα στην τελική επικράτηση .

Τα γκόλ των νικητών πέτυχαν οι : Χατζηδίμπας ( Πεν. ) στο 28', Τουλκερίδης στο 41' και 72' , Σαββίδης στο 53' . Το μοναδικό τέρμα της Καρίτσας σημείωσε ο Γιαζιτζόγλου στο 89' .

Χωρίς προβλήματα η Διαιτησία του κ. Ασλανίδη Αν. και των Βοηθών Διαιτητών κ. Κουτσικανίδη και δεσποινίδας Τσικλητάρη Δ.

Οι συνθέσεις

ΑΕ ΚΑΡΊΤΣΑΣ ( Coach) : Πατρής, Παπαϊωάννου , Παυλίδης, Χασιώτης Ε. , στο 73' Δαλαμήτρας , Γιαννακός, Καρανάτσιος, Κωστόπουλος, Καρανικόλας, στο 63' Μητράκας, Γιαζιτζόγλου, Υφαντής, Ναζλίδης, στο 77' Χασιώτης Ν. 

Αιγινιακός ( Coach ) : Κύρου, στο 71' Μαλέσιος, Κακατάτσιος στο 54' Ρίζος, Μπουντάνι, Δαραής, Τουλκερίδης, Τσολακίδης, Χατζηδίμπας, Φιρινίδης, στο 71' Τασιώνας, Σαββίδης, Ορφανίδης, Παππάς .

Στη φωτό ο Σταύρος Τουλκερίδης του Αιγινιακού, που σκόραρε δύο φορές σφραγίζοντας την εξαιρετική του εμφάνιση στο μάτς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου