Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Αιγινιακός - Βατανιακός 0 - 2 Πρώτη ήττα των Αιγινιωτών

Του Γιώργου Καρανικόλα

Μετά από έξι συνεχόμενες νίκες ο Αιγινιακός γεύτηκε  " πικρή " ήττα από τον ισχυρό Βατανιακό ( 0 - 2 ), που τον ακολουθεί  σε απόσταση αναπνοής στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο μάτς και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκόρ σε δύο περιπτώσεις με τον Χατζηδίμπα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ανάλογη, με συνέπεια ο Βατανιακός , έχοντας ουσία στο παιχνίδι του με δύο γκόλ του  Παρδάλη ( 8' και 84' ) να φτάσει στο πολύτιμο τρίποντο .

Η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση έγινε στο 69' όταν ο Βοηθός Διαιτητής κ. Καλορογιάννης " ανακάλυψε" πέναλτυ υπέρ του Βατανιακού και παρέσυρε τον Διαιτητή κ. Ασλανίδη Γ. να δώσει την έσχατη των ποινών . Ο γκολκίπερ του Αιγινιακού Μαλέσιος απέκρουσε το σούτ από τα 11 βήματα του Λιόλιου .

Στην ίδια φάση αποβληθηκε με κόκκινη κάρτα ο Καπετάνος των Κυανολεύκων . Στο 78' αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία του παιχνιδιού, όταν είδε δεύτερη κίτρινη ο Σαμανίδης των φιλοξενούμενων .

Διαιτητής : ο κ. Ασλανίδης και βοηθοί ο κ. Καλορογιάννης και η δεσποινίδα Τσικλητάρη Δήμητρα .

Οι συνθέσεις 

Αιγινιακός ( Γ. Ντάμτσιος) : Μαλέσιος, Κακατάτσιος, Μπουντάνι ( 86' Ρίζος ), 

Δαραής, Τσολακίδης ( 86' Καταχιώτης),

Χατζηδίμπας, Φιρινίδης Κ. ( 76' Τασιώνας),

Σαββίδης, Καπετάνος, Ορφανιδης (65' Τουλκερίδης), Παππάς .

Βατανιακός ( Γ. Ποτουρίδης ) : Φιρινίδης Γ. , Σαμανίδης, Δερμίσης,  Παντζιάλας

 ( 71' Κολαξίδης ), Λιόλιος, Οικονόμου, Παπαδόπουλος Ι. (71' Ζώβληκας ), Τσιώμης, ( 83 Αδαμόπουλος), Παρδάλης ( 90' Μότσιας ), Καλαϊτζίδης, Καραμανώλας ( 90' Τσικαδέρης ) .

Στη φωτό ο Αιγινιακός σε πρόσφατη εμφάνιση του . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου