Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-1 Προελαύνει το Νέο Κεραμίδι

 Στη 2η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανέβηκε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, για την 4η αγωνιστική.

Το χρυσό γκολ της νίκς που έκρινε την αναμέτρηση 0-1 σημειώθηκε στο 18′ όταν ο Κριεμάντι επιχείρησε σέντρα και ο Ματεντζίδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του.

Έτσι, η ομάδα της Πιερίας παραμένει αήττητη πετυχαίνοντας το δεύτερο “διπλό” σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες και βρίσκεται μαζί με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (Σαρακηνούς) στο -2 από την πρωτοπόρο Κοζάνη.

Ο Εθνικός είχε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο με καλή κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να έχει αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια ενώ οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο β’ μέρος και πίεσαν τα καρέ του Πατσιογεώργου έχοντας δυο δοκάρια.

Συγκεκριμένα, στο 60′ ο Πελίτσας εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι(οροφή) ενώ την ίδια τύχη είχε και μακρινό δυνατό σουτ του Μαυροκεφαλίδη στο 80′ απο 35 μέτρα.

Παρά το καλό διάστημα των γηπεδούχων στο β’ μέρος, σημαντικές ευκαιρίες απώλεσε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου παίζοντας “έξυπνα” στην κόντρα, με τους Σεχολάρι, Κοτσιαρίδη, Κριεμάντι και Μαργαρίτη στο 90’+4′.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παγώνης της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ Γκόγκο της ΕΠΣ Ημαθίας και Χατζηβασιλείου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΟI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ

Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Ιωαννίδης Θ., Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ευθυμιάδης, Ιωαννίδης Γ., Κόλα (58′ Κωτάκης), Ρωμανίδης (75′ Παπαδόπουλος), Πελίτσας (82′ Παυλίδης), Αποστολίδης (58′ Χατζηασλανίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Πατσιογεώργος, Κόλα, Καρτσαμπάς, Φυτόπουλος, Λαμπίρης, Ιντζόγλου, Μπατζώνης (52′ Δαλαμήτρας), Σεχολάρι (82′ Γιαζιτζόγλου), Κωτσιαρίδης (65′ Μαργαρίτης), Κριεμάντι, Τουλίκας (82′ Κατσάρας).

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου