Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

extremeteam1/ΕΛ.Π.ΠΙ: 26 χρόνια ασφαλών διαδρομών

 Με αγάπη για την φύση τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τον συνάνθρωπο. Με το βλέμμα στο μέλλον αλλά πατώντας σταθερά στο παρόν, μοιραζόμαστε υπεύθυνα την γνώση και την εμπειρία μας και πάνω από όλα με απόλυτη ασφάλεια, περισσότερο απο 26 χρόνια και συνεχίζουμε με υποστήριξη φίλων και γνωστών (που ευχαριστούμε θερμά για πολλοστή φορά) !

Η extremeteam1/ΕΛ.Π.ΠΙ, είναι η ασφαλέστερη ερασιτεχνική ,ακραία ,ποδηλατική ομάδα που μεταξύ άλλων κατέχει :                                                                                                                                

Tο πανελλήνιο  (παγκόσμιο ανεπίσημα) ρεκόρ ανάβασης, από 0 υψόμετρο μέχρι τα 2918μ με ΒΜΧ στον Μύτικα… 1η θέση στον πρώτο αγώνα του ολυμπιακού αθλήματος ΒΜΧ racing στην Κρήτη το 2009… Και  ακατάρριπτο –ανεπίσημα-ρεκόρ ελεύθερης κατάβασης, με ποδήλατο σε χιονοδρομική πίστα με ΒΜΧ & ΜΤΒ από το 2002 (χωρίς πτώση) μέχρι σήμερα.

Η σημαντικότερη όμως προσφορά της είναι ό,τι έχει μάθει σε δεκάδες μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας , να οδηγούν ποδήλατο  με ασφάλεια ! Με πιστοποιημένους διασώστες ,ξεναγούς ποδηλασίας , ΜΤΒ LEADER , κάτω από την επίβλεψη και με τις οδηγίες έμπειρων προπονητών ποδηλασίας ,ειδικών φυσιοθεραπευτών και παιδαγωγών συνεχίζει σε ασφαλείς χώρους και ποδηλατικές διαδρομές και από το 2019 με κλειστές ομάδες με personal trainer , σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρωτόκολλα ασφαλείας. Η συμμετοχή ήταν και θα είναι δωρεάν* *( Προσοχή : Πάντα με δικό σας ποδήλατο και απαραίτητα τον κατάλληλο εξοπλισμό. )

Για κάθε πληροφορία 2351073977 !

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ MTB LEADER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου