Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση του Προέδρου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης με τον Δήμαρχο Κατερίνης - Έμπρακτη ενίσχυση του Συλλόγου από τον κ. Κώστα Κουκοδήμο

 Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Αλκίνοου Τασόπουλου με τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο.

Ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης ανέφερε στον κ. Κουκοδήμο τα θέματα που απασχολούν τον μεγαλύτερο και ιστορικότερο αθλητικό σύλλογο της Κατερίνης, με τον Δήμαρχο Κατερίνης να δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του κάτι που αποδεικνύεται και στην πράξη, αφού ήδη έχουν υλοποιηθεί αρκετά πράγματα και επίκεινται ακόμα περισσότερα σε ότι έχει να κάνει στην υλικοτεχνική ενίσχυση του συλλόγου αλλά και στην οικονομική του ενίσχυση.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης προσέφερε άμεση οικονομική ενίσχυση για τις λειτουργικές δαπάνες του συλλόγου, οικονομική ενίσχυση για την επισκευή 10 όπλων στο σκοπευτήριο, ενώ είχε επιχορηγήσει πρόσφατα με το ποσό των 6 χιλιάδων ευρώ την αγορά ενός σύγχρονου μηχανήματος πάλι για το σκοπευτήριο.

Άμεσα τοποθετείται τις επόμενες ημέρες νέο ταπί στην παλαίστρα του τμήματος πάλης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο Α'  ΔΑΚ για την επισκευή του διαδρόμου άλματος μήκος.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης ευχαριστούν τον Δήμαρχο Κατερίνης για την έμπρακτη βοήθεια του, και την θερμή ανταπόκριση του στα θέματα του Συλλόγου, κάτι που θα έχει θετικές επιπτώσεις σε όλα τα τμήματα και τους αθλητές-τριες και θα ανεβάσει στα ύψη το επίπεδο προπονήσεων και αγώνων του συλλόγου.

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου