Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Δίκαια ο Πιερικός στην επόμενη φάση κυπέλλου

 Δίκαια στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας ο Πιερικός, που πέρασε απο το Σβορώνο με σκορ 0-1. Το μοναδικό γκολ πέτυχε μετά απο εκτέλεση φάουλ ο Πιτσόλης με δυνατό πλασέ. Με πολλές αλλαγές ο Πιερικός στην αρχική του σύνθεση αφού ο Λεωνίδας Μπίλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν ξεκίνησαν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εδεσσαϊκό στην Πέλλα.

Απο την σελίδα της Κατερινιώτκης ομάδας:

Νίκη με σκορ 1-0 και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για την ομάδα μας, στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΓΑΣ στο Σβορώνο. 



Ο έμπειρος προπονητής μας, άφησε αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός ενδεκάδας σε σχέση με αυτήν που χρησιμοποίησε στην Πέλλα με τον Εδεσσαϊκό, θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους απο αυτούς, εν όψη της Κυριακάτικης αναμέτρησης πρωταθλήματος απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς.

Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα τέρματα αφού χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τελικά ο Θανάσης Πιτσόλης με δυνατό πλασέ στο πρώτο μέρος της παράτασης, έδωσε τη νίκη με το φτωχό αλλά δίκαο 0-1, το οποίο μας κρατάει ζωντανούς στην διεκδίκηση του τροπαίου.



Ο Λεωνίδας Μπίλης ξεκίνησε με τους:

 Μπαλάφας Χατζηκωνσταντίνου, Νικολαίδη, Πιτσόλη, Τουλίκα, Μαυρίδη, Μυλόπουλο,  Δεληγιάννη, Σπαρτιάτη , Κατσαβάκη,   Καλαιτζή.

Έπαιξαν και οι:

Αδαμίδης, Κατσιαμήτας, Μιτακίδης, Κυπαρίσσης, Κατσαμάγκας και Παπαδόπουλος Χ.

Καλή συνέχεια στον ΓΑΣ Σβορώνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου