Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Εντυπωσιάζει η νεαρή αθλήτρια απο την Πιερία! Εξαιρετική εμφάνιση η Αντιγόνη Τσούγκα!

 EΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΣΟΥΓΚΑ!

Αλλη μία εξαιρετική εμφάνιση για την Αντιγόνη Τσούγκα στους αγώνες κατηγορίας Κ16 στην Πτολεμαίδα.

Oι αγώνες ξεκίνησαν το Σαββατο 20 Νοεμβρίου και τελειώνοντας την 21η βρήκαν την Αντιγόνη Τσούγκα να κατακτάει την Πρώτη θέση στην κατηγορία των Κ16.

Ξεκινώντας τον πρώτο αγώνα της κατάφερε και πέρασε χωρίς να χάσει ουτε ενα παιχνιδι στα απο τα 12 (2 σετ των 6) που παιχτηκαν, και κατόπιν πάλι την ίδια ημέρα καλέστηκε να αγωνιστεί ακόμη μια φορά παιρνώντας και αυτόν τον 2ο αγώνα με ευκολία χάνοντας μόνο ένα παιχνίδι στα 13 που παίχτηκαν, ως αποτέλεσμα να προκριθεί για τον επόμενο γυρο τον τελικό των αγώνων.

Την επόμενη ημέρα το μεσημέρι παίχτηκε ο τελικός όπου η Αντιγόνη κατέκτησε την πρώτη θέση σε ενα αρκετά δύσκολο παιχνίδι δίνοντας της την πολυπόθητη Νίκη και το κύπελλο της Πρώτης Θέσης.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι Υπεύθυνοι των αγώνων μίλησαν για την πολύ καλή συμπεριφορά το ήθος της Αντιγόνης μέσα και έξω από το γήπεδο.

Συγχαρητήρια στην εξαιρετική αθλήτρια Αντιγόνη Τσούγκα τον προπονητή της Χρήστο Μαρινίδη του ομίλου Λιτοχώρου και την δασκάλα της Κα Παπαβασιλείου Αννα για την βοήθειά τους και την συμπαράστασή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου