Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Σε εξέλιξη η τοποθέτηση νέου τάπητα στα σκάμματα αλμάτων στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Ξεκίνησαν στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, οι εργασίες τοποθέτησης νέου  τάπητα στίβου, σε πρώτη φάση στα δύο σκάμματα αλμάτων (μήκος – τριπλούν).  Όπως είναι γνωστό, μετά από την πάροδο πολλών ετών από την εγκατάστασή του, ο τάπητας παρουσίαζε μεγάλες φθορές στην επιφάνειά του και έχρηζε άμεσης αποξήλωσης και αποκατάστασης προκειμένου να συνεχιστεί η χρήση του, για την καθημερινή προπόνηση των αθλούμενων, καθώς και για τη φιλοξενία αθλητικών διοργανώσεων.

Την ικανοποίησή του για την ταχεία υλοποίηση των παρεμβάσεων που εξασφαλίζουν τη λειτουργικότητα των συγκεκριμένων αθλητικών υποδομών εξέφρασε σε επιτόπια αυτοψία που πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Γιάννη Νταντάμη, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Δημήτρη Μορφακίδη, παρουσία του προπονητή στίβου, Σταύρου Ζουγγουρίδη.

«Στον Δήμο Κατερίνης επενδύουμε στον αθλητισμό, ενώ αποδεικνύουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τη νέα γενιά. Ενισχύουμε καθημερινά την προσπάθεια ανάπτυξης του αθλητισμού και δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η ενασχόληση με τον αθλητισμό να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς όλων των δημοτών και κυρίως των νέων μας» σημείωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης,  Κώστας Κουκοδήμος.

Γενικότερα στη συντήρηση – αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών για την άθληση των δημοτών στο σύνολο του Δήμου, εντάσσονται οι παρεμβάσεις, που εκτελούνται καθημερινά από τις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου