Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Στο Στεφανοβίκειο το Ολυμπιακός Βόλου-ΓΑΣ Σβορώνου

 Μπορεί αρχικά η απάντηση της διοίκησης του Διαγόρα Στεφανοβικείου, για να παραχωρήσει το γήπεδό του στον Ολυμπιακό Βόλου για το ματς με τον Σβορώνο Πιερίας να ήταν αρνητική χθες το βράδυ, αλλά μετά από νέες επαφές το γήπεδο τελικά παραχωρήθηκε στους ερυθρόλευκους.

Ετσι το παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Ολυμπιακός Βόλου-Σβορώνος θα γίνει εκεί στις 15.00 την Κυριακή.

Θυμίζουμε ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου μετά το αρχικό "όχι" του Διαγόρα είχε τη συναίνεση τόσο του Δήμου Αλμυρού όσο και του ΓΣΑ να παίξει στο "Αθ. Ραγάζος", αλλά μόνο Σάββατο, αφού την προσεχή Κυριακή ο Γ.Σ. Αλμυρού είναι γηπεδούχος για την Α’ ΕΠΣΘ. Ωστόσο, η ομάδα της Πιερίας αρνήθηκε να αγωνιστεί το Σάββατο στον Αλμυρό, εφόσον παίζει αύριο Τετάρτη 16/11 Κύπελλο με τον Πιερικό και θεωρούσε αθέμιτο ανταγωνισμό να έχει το δεύτερο ματς πρωταθλήματος μία μέρα πιο μπροστά. 

Το πρόβλημα για την ομάδα του Βόλου ξεκίνησε από τη στιγμή που στη Νεάπολη γίνεται επανασπορά και δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

www.taxydromos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου