Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Τρίτωσε το ...καλό!

ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ-ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ 3-0

Του Γιώργου Καρανικόλα

Την τρίτη του νίκη σ' ισάριθμους αγώνες πέτυχε ο Αιγινιακός σε βάρος του Άρη Κοκκινοπλιτών με 3 - 0 και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Το συγκρότημα του Γιώργου Ντάμτσιου ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκόρ, με συνέπεια να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης . 


Οι ισορροπίες του παιχνιδιού άλλαξαν στο 28' όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο πρώτος σκόρερ του Αιγινιακού Βασίλης Χατζηδίμπας . 

Πάντως αυτό δεν στοίχισε στους γηπεδούχους, καθώς ο Άρης στο 43' έχασε μοναδική ευκαιρία να ξαναμπεί στο μάτς, όταν ο Καμπερίδης κτύπησε πέναλτυ αλλά ο γκολκίπερ του Αιγινιακού Γιώργος Κύρου  τον νίκησε αποκρούοντας την μπάλα . Οι φιλοξενούμενοι άφησαν καλές εντυπώσεις και έδειξαν αρκετά θετικά  στοιχεία .

Στη συνέχεια η ομάδα του Αιγινίου διεύρυνε το τελικό αποτέλεσμα σημειώνοντας το τελικό 3 - 0 .


Σκόρερς των νικητών ήταν οι : Χατζηδίμπας με πέναλτυ στο 10' , Παπαδόπουλος Σ. στο 21' . και Σαββίδης στο 65' .

Διαιτητής : ο κ. Ι. Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Κουτσικανίδη και Α. Μπατσαρά .

Οι συνθέσεις

Αιγινιακός : ( Γιώργος Ντάμτσιος ) 

Κύρου, Καταχιώτης στο 82' Ρίζος,  Μπουντάνι,  Δαραής, Παππάς Τσολακίδης, Χατζηδίμπας, Παπαδόπουλος, στο 82', Κακατάτσιος Σαββίδης, στο 70' Τασιώνας, Καπετάνος, στο 70' Ορφανίδης, Φιρινίδης, στο 60' Τουλκερίδης .

Άρης : Λαφατζης, Στεφανίδης, στο 53' Σαρρής, Σαμαλής, Σκέντος, Αγγελάτος, Ασλανίδης, Καρτσαμπάς, Μάρκου, Παπαγιαννόπουλος, Καμπερίδης, Χρυσοπούλος στο 88' Τριανταφύλλου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου