Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Ντάμτσιος: Ο Αιγινιακός έχει ...μέταλλο νικητή!

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ο προπονητής του Αιγινιακού Γιώργος Ντάμτσιος μίλησε για το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α 'κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

"  Θέλω αρχικά να συγχαρώ τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια, που κατέβαλαν στο νικηφόρο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι  με τον Ατρόμητο Κατερίνης . Ήταν μια σημαντική νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου, που σημειώθηκε στο φινάλε . Παρά τις πολλές και σοβαρές απουσίες μας σταθήκαμε δυναμικά και στο τέλος πήραμε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς . 

Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την λειτουργία του συλλόγου από την πρώτη μέρα που αρχίσαμε την προετοιμασία έως σήμερα . Τίποτα δεν είναι  τυχαίο, βρισκόμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση για την συνέχεια . Όχι στον εφησυχασμό, το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο ακόμα και η θετική αρχή,  θέλουμε να έχει διάρκεια . Η ομάδα διαθέτει πολύ καλό ρόστερ, τόσο από πλευράς ποιότητας και εμπειρίας,  όσο και μεγάλου αριθμού παικτών και πιστεύω ότι μπορεί ν' ανταποκριθεί στα συνεχόμενα παιχνίδια, που θ' ακολουθήσουν .

Διεξάγεται ένα πολύ ανταγωνιστικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα με αρκετές ισχυρές ομάδες, αντάξιο του υψηλού επιπέδου που έχει το Πιερικό ποδόσφαιρο . Η μάχη μέχρι τέλους θ' είναι ενδιαφέρουσα και αμείωτη .

Θέλω να ευχαριστήσω τους όλους τους ανθρώπους του προπονητικού τήμ, για το έργο και την άψογη συνεργασία, που έχουμε .  Τέλος άφησα την Διοίκηση η οποία 24 ώρες το εικοσιτετράωρο είναι δίπλα μας και προσπαθεί για το καλύτερο .  Εύχομαι και πιστεύω ακράδαντα ότι θα υλοποιήσουμε τους στόχους, που έχουμε θέσει από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν .

Και κλείνοντας να  εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς τον φίλαθλο κόσμο του Αιγινίου για την αμέριστη συμπαράσταση του και να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους διαψεύσουμε " .

ΕΝΣΩΜΑΤΏΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΏΝΗΣ ΤΣΕΡΌΛΑΣ

Στο μεταξύ εδώ και λίγες μέρες λαμβάνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις ο στόπερ Αντώνης Τσερόλας, που πέρυσι βοήθησε αρκετά στη άνοδο του Αιγινιακού  στην μεγάλη κατηγορία της Ένωσης μας . Μέχρι πρότινος οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να είναι κοντά στους κυανόλευκους .

Ο Τσερόλας αναμένεται σύντομα να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας καινά προσφέρει τις υπηρεσίες του .

Στις φωτό:

1) : Ο " αρχιτέκτονας "  του Αιγινιακού, Προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος .

2) : Ο ποδοσφαιριστής Αντωνης Τσερόλας στο άκρο δεξιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου