Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

"Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έχει το δικό του στυλ και αγωνίζεται με στόχο τη νίκη"

 Στη Mikriliga.com φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Παυλίδης.

Ο προπονητής του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου μίλησε για το σπουδαίο διπλό της ομάδας του στη Χαλκιδική και το επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά το σχόλιο του:

«Από τη νίκη μας επί του ΑΟ Χανιώτης κρατάμε την αγωνιστικότητα και την πειθαρχία των παιδιών στο πλάνο που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Έχουμε μια φιλοσοφία που ακολουθούμε, πετύχαμε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες.

Αυτό που δε μας άρεσε όμως, είναι ότι ενώ θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι κάνοντας γκολ τις φάσεις που φτιάξαμε, δεν τα καταφέραμε με αποτέλεσμα να δεχοτύμε ένα τέρμα προς το τέλος και να θέσουμε σε κίνδυνο τη νίκη μας.

Πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι της νοοτροπίας, να προσέχουμε σε θέματα συγκέντρωσης και να τελειώνουμε τα παιχνίδια μας γρήγορα όταν έχουμε τη δυνατότητα. Είμαι ικανοποιημένος γιατί αυτή η νίκη ήρθε σε συνέχεια της καλής απόδοσης στο παιχνίδι με την Καστοριά. Ήμασταν καλοί, όμως έπρεπε να είμαστε ακόμα πιο αποτελεσμτικοί για να πάρουμε και εκεί τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Από εκεί και πέρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου που ακολουθεί. Είναι μια ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε σε φιλικό προετοιμασίας, την γνωρίζουμε γιατί από τότε δεν άλλαξε πολλά στο ρόστερ της και ξέρουμε ότι είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο με σοβαρό πλάνο.

Από εκεί και πέρα, εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουμε απέναντι μας, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έχει το δικό του στυλ παιχνιδιού και αγωνίζεται σε όλα τα ματς με στόχο τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου