Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Παρουσίασε ρόστερ και τεχνικό επιτελείο ο Πιερικός

 Με μια όμορφη εκδήλωση στην οποία συμμετείχε και η ακαδημία ποδοσφαίρου του Πιερικού, παρουσιάστηκε το ρόστερ και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Πιερίας χθές Τετάρτη 2/11 στην ΕΚΑΒΗ. Το παρόν έδωσαν πολλοί επώνυμοι φίλοι του ποδοσφαίρου, άνθρωποι απο τον χώρο της πολιτικής και απλοί ανώνυμοι φίλαθλοι του ιστορικού συλλόγου της Κατερίνης

Η σελίδα του Πιερικού, αναφέρει σήμερα τα εξής:

Με τη συμμετοχή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε χθές Τετάρτη 2 Νοεμβρίου η παρουσίαση του ρόστερ και του τεχνικού επιτελείου της φετινής περιόδου 2022-2023, στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κατερίνης ΕΚΑΒΗ.

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν φίλοι της ομάδας μας, εκπρόσωποι σωματείων και ΕΠΣ Πιερίας, εκπρόσωποι κομμάτων, εξωδιοικητικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και πολλοί λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές με τους προπονητές τους.

Τους ευχαριστούμε θερμά όλους!

Μεταξύ άλλων, κληρώθηκαν 3 εισιτήρια διαρκείας των 100 ευρώ στους παρευρισκόμενους και παρουσιάστηκαν οι φανέλες με τις οποίες θα αγωνιστεί την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο η ομάδα μας. 

Προηγήθηκε ο χαιρετισμός του προέδρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Γιάννη Λαζαρίδη, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Βασίλης Τσακιρίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου