Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Αθλητικός γάμος στο Αιγίνιο!

Του Γιώργου Καρανικόλα

Το βόλεϊ του Αιγινίου είχε την τιμητική του στον αθλητικό γάμο, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Αιγίνιο, όπου ο παλιός παράγοντας της Νίκης Αιγινίου στο Βόλεϊ  και γιός του αείμνηστου ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού της δεκαετίας του '70 κυρίου Σωτήρη Νιζαμόπουλου  ΧΡΉΣΤΟΣ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ Λακασά από τον Κολινδρό .

Κουμπάροι ήταν ο επί σειρά ετών αρχηγός της ανδρικής ομάδας της Νίκης , που ως γνωστόν πρόσφατα αγωνίστηκε αρκετές περιόδους στη VOLLEY LEAGUE Χρήστος Γκορίδης και η Κυριακή Ματσκίδου επίσης πρώην αθλήτρια πετοσφαίρισης στην Αιγινιώτικη ομάδα .

Ακολούθησε δεξίωση και γλέντι μέχρι πρωίας σε αίθουσα δεξιώσεων της Αλεξάνδρειας .

ΕΥΧΕΤΉΡΙΟ 

Το Διοικητικό συμβούλιο της Νίκης Αιγινίου εύχεται στους νεόνυμφους Χρήστο Νιζαμόπουλο και  Ελευθερία Λακασά, που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας να ζήσουν ! . και τους κουμπάρους Χρήστο Γκορίδη και Κυριακή  Ματσκίδου πάντα άξιους  !! .

Αμφότεροι γαμπρός και κουμπάρος καθώς επίσης και η κουμπάρα προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα μας, ο πρώτος στη Διοίκηση . και οι κουμπάροι ως αθλητές .

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος

Κιοσσές Ιωάννης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου