Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Ήττα για τον Πιερικό στην Πέλλα με πολλά παράπονα απο τη διαιτησία του ...τραγικού Ρηγόπουλου και του βοηθού του

Ο Πιερικός ήταν καλύτερος απο τον Εδεσσαϊκό στην πρεμιέρα  του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου αλλά του έλειπε το γκολ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Σαμαρά στο 65 και πήραν ένα ανέλπιστο τρίποντο. Και μάλιστα το πανηγύρισαν σα να ...κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Μάλιστα ο διαιτητής Ρηγόπουλος απο την Ημαθία εκτός του "έσπρωχνε" με κάθε τρόπο τους γηπεδούχους έχοντας για άξιο συμπαραστάτη του τον πρώτο βοηθό Σαμαρά, δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι στην ομάδα της Πιερίας, όταν ο Κυπαρίσσης ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή του Εδεσσαϊκού.

Η εικόνα του αγώνα στην σελίδα του Πιερικού στο fb:

Την σκληρή πραγματικότητα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας γνώρισε η ομάδα μας σήμερα στο γήπεδο Ρυζαρίου Πέλλας όπου και ηττήθηκε με 1-0 στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου, με σκορ 1-0 απο τον Εδεσσαϊκό.

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε νωρίτερα απο τους γηπεδούχους να έχουμε ανοίξει το σκορ και δεν κινδυνέψαμε στο πρώτο μέρος σε καμία φάση απο την ομάδα της Πέλλας, δεχθήκαμε το γκολ στο 65΄και μετά πιέσαμε τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να βάλουμε το τέρμα που θα άλλαζε τα δεδομένα αυτού του παιχνιδιού.

Ο διαιτητής του αγώνα και ο πρώτος βοηθός, έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν την γηπεδούχο ομάδα με αποκορύφωμα την φάση της καθαρής ανατροπής του Κυπαρίσση απο αμυντικό κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 αλλά ο Ρηγόπουλος, άν και ήταν μπροστά στην πεντακάθαρη παρράβαση, έδειξε άουτ. Τραγικός πρωταγωνιστής ο συγκεκριμένος, έδειξε απο την αρχή του πρωταθλήματος την αντιμετώπιση που (είναι πολύ πιθανό) θα βιώσει φέτος η ομάδα μας στα γήπεδα αυτής της ....περίεργης κατηγορίας. Μια κατάσταση την οποία καλούνται και πρέπει να ανατρέψουν οι ποδοσφαιριστές μας και να κερδίσουν κι αυτήν μαζί με τους αντιπάλους τους, αν θέλουν να πρωταγωνιστήσουν.

Ο Λεωνίδας Μπίλης ξεκινήσε με τους:

Γκάρα, Μαυρίδη, Πιτσόλη, Τουλίκα,  Δεληγιάννη, Κυπαρίσση, Κατσαβάκη, Παπαδόπουλο, Χατζηκωνσταντίνου, Μιτακίδη, Κατσαμάγκα 

Αγωνίστηκαν και οι:

Κατσιαμήτας στο 60΄στη θέση του Παπαδόπουλου

Σπαρτιάτης στο 75΄στη θέση του Κατσαμάγκα

Νικολαΐδης στο 75΄ στη θέση του Δεληγιάννη

Μυλόπουλος στο 75΄στη θέση του Μαυρίδη και 

Καλαϊτζής στο 75΄ στη θέση του Χατζηκωνσταντίνου

Το επόμενο παιχνίδι μας είναι για το κύπελλο με τον ΓΑΣ στο Σβορώνο την ερχόμενη Τετάρτη 16/11.

Για το πρωτάθλημα την Κυριακή 20/11 θα υποδεχθούμε στο γήπεδο μας (Α΄ΔΑΚ 15.00΄) τον Δωτιέα Αγιάς, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου