Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Μαζί με τον ΣΟΠ Θύρα 5 και ο Πιερικός για τα παιδιά της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου μας

 Συμμετέχουμε κι εμείς στο κάλεσμα των νεαρών μας φιλάθλων της ΘΥΡΑΣ 5, γι αυτό με τη σειρά μας προσκαλούμε στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΠ Κοζάνης στην Κατερίνη (Τετάρτη 21/12), το τελευταίο πρίν την διακοπή των Χριστουγέννων, να προσέλθουν στο γήπεδο με ένα λούτρινο παιχνιδάκι για μικρά παιδιά, το οποίο θα ρίξουν στον αγωνιστικό χώρο απο τις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ.

Αφού συγκεντρωθούν και πλυθούν, θα καταλήξουν στα χέρια των παιδιών που φιλοξενούνται τις ημέρες των εορτών, στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Κατερίνης. Τα παιχνίδια θα παραδώσουν στα παιδιά, αντιπροσωπεία παικτών και φιλάθλων της ΘΥΡΑΣ 5.


Συγχαρητήρια στην όμορφη και θεάριστη πρωτοβουλία των παιδιών της ΘΥΡΑΣ 5, στην οποία με μεγάλη χαρά θα συμμετέχουμε. 

Επίσης, διοίκηση, γενικός αρχηγός, προπονητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, θα συνεισφέρουν οικονομικά ώστε να βοηθήσουν τους νεαρούς μας φιλάθλους να αντικαταστήσουν το σπασμένο τους τύμπανο.

Όπως εσείς, έτσι κι εμείς <<ΜΟΝΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ


!>>

Η ανακοίνωση του συνδέσμου Οπαδών Πιερικού Θύρα 5

"Ο σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού Θύρα 5 σας καλεί όλους την Τετάρτη 21/12 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2022, όπου θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να παρευρεθούν στο γήπεδο μας και μαζί τους να έχουν λούτρινα αρκουδάκια για να δοθούν στην παιδιατρική μονάδα του γενικού νοσοκομείου Κατερίνης για τα παιδιά τα οποία θα περάσουν τις γιορτές εκεί."

PIERIKOS FCΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου