Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Απίστευτο επίτευγμα απο τον δικό μας Παύλο Κραγιόπουλο! Έτρεξε 490 χλμ! 1ος Έλληνας αθλητής και 4ος στον Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο

 Σημειώνοντας μία φανταστική επίδοση, ο Πολωνός Lukasz Sagan αναδείχθηκε νικητής στον 7ο Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο, την ιστορική διοργάνωση που περιλαμβάνει την διαδρομή Αθήνα – Σπάρτη – Αθήνα.

Ο αθλητής σημείωσε ρεκόρ διαδρομής, γράφοντας ιστορία, καθώς τερμάτισε σε 65 ώρες, 22 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα. Ο Sagan ουσιαστικά είχε προβάδισμα από τα πρώτα σημαντικά checkpoints του αγώνα και δεν το έχασε ποτέ, δείχνοντας ότι ήθελε πολύ τη νίκη και είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή.

Ο δεύτερος δρομέας που τερμάτισε στον ιστορικό αγώνα υπεραπόστασης ήταν ο Peter Toldi με χρόνο 68:36:01. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, πρώτος Έλληνας ήταν ο Παύλος Κραγιόπουλος με χρόνο 66:30:50 στα 403 χιλιόμετρα. 

Τελικά ο αθλητής απο την περιοχή μας, τερμάτισε στην 4η θέση του επίπονου αυτού αγώνα, καταφέρνοντας να αποτελέσει τον πρώτο Έλληνα που φτάνει στον τερματισμό! Ένα τεράστιο επίτευγμα που ελάχιστοι δρομείς θα έφερναν σε πέρας και μια άκρως τιμητική θέση στον αγώνα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου