Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Άλλη μια νίκη, 4 στα 4 και 12-0 σετ οι Νεανίδες του Πιερικού

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΜΕ “ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ” ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3    (12-25, 11-25, 7-25)

Συνεχίζοντας τις φανταστικές εμφανίσεις τους οι Νεανίδες του Πιερικού πέτυχαν άλλη μια νίκη κάνοντας το 4 στα 4 και 12-0 σετ!!! και παρέμειναν στην 1η θέση της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο και συνάμα η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι το πλούσιο ταλέντο τους, την άριστη τεχνικοτακτική τους κατάρτιση όπως την διδάχθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή και προπονητή του Πιερικού Κώστα Σαρρή, καθώς και ότι είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος, που βρίσκεται τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω απ' όλες τις ομάδες και είναι πολύ κοντά στην κατάρριψη ενός απίστευτου ρεκόρ. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων και μάλιστα αήττητες όλα τα χρόνια.

Στο παιχνίδι που έγινε στα Γιαννιτσά, οι παίκτριες του Πιερικού ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι, πήραν διαφορά στο σκορ την οποία διεύρυναν στην συνέχεια και κέρδισαν εύκολα το σετ με 25-12. Στο 2ο σετ είχαμε πανομοιότυπη εικόνα με το 1ο σετ και εύκολη επικράτηση με 25-11. Στο 3ο σετ, όπως δείχνει και το σκορ, υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν η ομάδα του Πιερικού όπου επικράτησε πολύ εύκολα με 25-7 και σε αυτό το σετ. Ο Κώστας Σαρρής χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στην διάθεση του, οι οποίες ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά, δείχνοντας το βάθος που έχει η ομάδα του Πιερικού και όλες οι παίκτριες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα μυστικά του βόλεϊ, από τον ειδικό στο χώρο του βόλεϊ, τον Ομοσπονδιακό προπονητή και προπονητή του Πιερικού Κώστα Σαρρή.

Η σύνθεση: Τουλίκα, Ζεϊμπέκη, Λιόντου, Ελατοπούλου, Μαυρίδου, Δεμερτζίδη, Βασιλειάδου, Σαββίδου, Ελευθεριάδου, Δεληγιάννη.

Η βαθμολογία

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 12-0 12

2. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 9-5 9

3. ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 10-5 9

4. ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ 7-10 4

5. ΜΑΣ ΝΙΚΗ 4-12 1

6. ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2-12 1

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο προπονητή-καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακό Προπονητή με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου