Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Καστοριά-Πιερικός 2-1 Έχασε τους βαθμούς μέσα απο τα χέρια του

Την απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών του έχει να διαχειριστεί μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Μπίλης. Η ομάδα της Κατερίνης, έχασε κυριολεκτικά μέσα απο τα χέρια της τους τρείς βαθμούς στην Καστοριά. "Στενάχωρη" ήττα με σκορ 2-1 για την ομάδα μας στην Καστοριά, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Κι αυτό γιατί ο τρόπος που ήρθε η απώλεια των τριών βαθμών, προβλημάτισε.

Η ομάδα μας μετά απο ένα πιεστικό 15λεπτο των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, ισορρόπησε το παιχνίδι, πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε ένα όμορφο γκολ και ήταν ανώτερη και πιο επικίνδυνη απέναντι στους γηπεδούχους για τα υπόλοιπα 30 λεπτά του ημιχρόνου. Ο Κυπαρίσσης στο 35΄πλαγιοκόπησε απο δεξιά την άμυνα της Καστοριάς, έβγαλε δυνατή συρτή σέντρα και ο επερχόμενος Κατσαιμήτας άνοιξε με δυνατό πλασέ το σκορ, πετυχαίνοντας το 0-1.


Στο ξεκίνημα του 2ου μέρους, ήταν σίγουρο ότι οι γηπεδούχοι θα έμπαιναν επιθετικά τα πρώτα λεπτά για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Δυστυχώς δεν δείξαμε την προσοχή που θα έπρεπε, δεχθήκαμε μέσα σε 10 λεπτά δυο γκολ κι εκεί όπως αποδείχθηκε, χάθηκε το παιχνίδι και οι βαθμοί αφού δεν εκμεταλευτήκαμε ούτε την αποβολή αμυντικού της Καστοριάς και την αριθμητική μας υπεροχή στα τελευταία 25 λεπτά αγώνα, στα οποία κυριαρχήσαμε ολοκληρωτικά έναντι των αντιπάλων μας.

Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, ακόμη και για τη νίκη, ακυρώθηκε γκολ που πετύχαμε στις καθυστερήσεις σαν οφ-σάιντ και ήρθε τελικά αυτή η ήττα που σίγουρα μας προβληματίζει, συγχρόνως όμως μας πεισμώνει για τη συνέχεια.

Ο Λεωνίδας Μπίλης χρησιμοποίησε τους:

Γκάρας, Πιτσόλης, Δεληγιάννης, Μαυρίδης (63΄Μιτακίδης), Κυπαρίσσης (82΄Αδαμίδης), Κατσαβάκης, Κατσαμάγκας (82΄Σπαρτιάτης), Παπαδόπουλος Χρ. (63΄Καλαϊτζής), Κατσιαμήτας, Τουλίκας, Νικολαΐδης (63΄Μακρίδης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου