Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Στο Δ.Α.Κ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ και το 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ & 14ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Φεστιβάλ ΜΥΓΔΟΝΙΑ

 ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 10:00Π.Μ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Δ.Α.Κ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : Α.Σ.Γ.Α. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

Σήμερα ο ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ φιλοξενήθηκε στο Δ.Α.Κ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ στη Θεσσαλονίκη στο 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ & 14ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Φεστιβάλ ΜΥΓΔΟΝΙΑ με διοργανωτή τον Α.Γ.Σ.Α.  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας  Κεντρικής Μακεδονίας. 

Οι μαχητές του ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ  Ιωάννης Κυριακίδης  και Ελευθέριος Μάρκος Χουρίδης εκπροσώπησαν το huronboxing Team με άψογη εμφάνιση. 

Ο 9χρονος Ελευθέριος Μάρκος Χουρίδης Jr. επικράτησε με ισοπαλία στο παμπαίδων (Boxing) όπου κατάφερε αρκετά σημεία απέναντι στον έμπειρο αντίπαλό του στην 2η αναμέτρηση τους. 

Ο 17χρονος Γιάννης Κυριακίδης  που εκπροσωπεί την κατηγορία βαρέων βαρών του ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ στον 1ο του επίσημο αγώνα κρούσεων(Boxing) στην κατηγορία ανδρών, αποδέχτηκε την πρόσκληση με μεγαλύτερο ηλικιακά αντίπαλο και στάθηκε άξιος στην αναμέτρηση.

 Η πειθαρχία και η επιμονή αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά για την έκβαση του αγώνα.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης και σε  όλους τους συνάδελφους Προπονητές για τις γνώσεις και εμπειρίες που ανταλλάξαμε με την σημερινή μας παρουσία.


Επίσης ο εκπαιδευτής του ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Κωνσταντινος Ε. Χουρίδης  δηλωσε:  ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΥΓΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΥΡΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΕΩΝ(BOXING)  ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ TΗΣ ΕΟΠΤ Thomas Smiaris ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΜΕ ΤΙΜΗ

Α.Σ ΧΟΥΡΟΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΥΡΙΔΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου