Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Αναγέννηση Κολινδρού-Αιγινιακός 1-2

 "ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ"   

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Αιγινιακός πέρασε αλώβητος από τον Κολινδρό, όπου κέρδισε στο διαδημοτικό ντέρμπι της Βόρειας Πιερίας την τοπική Αναγέννηση με 2-1 .

Έτσι η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έκανε το έξι στα έξι στο ονειρικό ξεκίνημα της στη σεζόν, απολαμβάνοντας για μια ακόμα αγωνιστική την "  μοναξιά " της κορυφής, αφού διατήρησε την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον Βατανιακό και ξέφυγε 8 βαθμούς από την Αναγέννηση, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους πολυπληθείς φιλάθλους του Αιγινίου,   που του  συμπαραστάθηκαν δυναμικά στο γειτονικό ντέρμπι .

Το παιχνίδι ήταν δυνατό, αλλά χωρίς να ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια με,  τους φιλοξενούμενους να είναι πιό επικίνδυνοι και αποτελεσματικοί  στην κόντρα και στο τέλος οι κόποι τους δικαιώθηκαν .

Στο 60' αποβλήθηκαν ο Μιχαηλίδης του Αιγινιακού και ο Γούτσιος των γηπεδούχων με 2η κίτρινη, για αψιμαχία μεταξύ τους .

Τα γκόλ : Γούτσιος στο 46' . Και των νικητών ο Καπετάνος στο 65' και ο Χατζηδίμπας στο 90' +2 .

Διατητήτευσαν με επιτυχία ο κκ. Μέγας, Κουτσικανίδης, Μπατσαράς .

Οι συνθέσεις 

Αναγέννηση : ( Ηλίας Μποταίτης ) : 

Τόλιος, Γούτσιος, Κίτσας Ε. ,Μυσιούδης, Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κίτσας Γ. , Μπουρανής,  στο 46' Ζιακας Μαντζουράκης, στο 46' Λοτζιανιώτης στο 86' Κατσιούλας, Παναγιωτίδης, στο 61' Λαδάς  Θυμιόπουλος στο 75' Πατατούκας.

Αιγινιακός : ( Γιώργος Ντάμτσιος) : 

Κύρου, Κακατάτσιος, Μπουντάνι, στο 93' Ρίζος, Δαραής, Τσολακίδης, Χατζηδίμπας, Φιρινίδης,στο 64' Τασιώνας, Σαββίδης, στο 83' Τουλκερίδης,  Καπετάνος, στο 93' Ορφανίδης,  Μιχαηλίδης, Παππάς . 

Οι φωτό :

1) : Οι σκόρερς του Αιγινιακού Δημήτρης Καπετάνος (  αριστερά ), και Βασίλης Χατζηδίμπας .

2) : Ο  " αρχιτέκτονας "  του φετινού Αιγινιακού  Γιώργος Ντάμτσιος, που βρίσκεται για τρίτη συνεχή χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

3) : Ο Αρχηγός του Αιγινιακού Νίκος Παππάς ( αριστερά ), Οι παράγοντες του συλλόγου Νίκος Μούμος, Γιώργος Μηνούδης, Γιώργος Καρανικόλας και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου μας κ.Βασιλης Παππάς . περιχαρείς μετά την μεγάλη νίκη στο ΔΑΚ ΑΙΓΙΝΊΟΥ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου