Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

"Ψυχρολουσία" στις καθυστερήσεις για το ΓΑΣ Σβορώνου και ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0

Το δελτίο τύπου του ΓΑΣ Σβορώνου για την ήττα στον Βόλο απο τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις του αγώνα:

Ύστερα από μια αναμέτρηση στην οποία μπορούσε να πάρει το "μάξιμουμ", ο ΓΑΣ Σβορώνου υπέστη μία απίστευτη  "ψυχρολουσία" στις καθυστερήσεις του αγώνα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Γήπεδο του Στεφανοβικείου για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής. 

Η ομάδα μας πραγματοποίησε μια πολύ ψυχωμένη και γεμάτη εμφάνιση μέσα στο "κλουβί" του Στεφανοβικείου και κόντρα σε έναν αντίπαλο που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, σπατάλησε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέρμα και παρά το γεγονός ότι εξουδετέρωσε την επιθετική δράση του Ολυμπιακού Βόλου, έχασε το βαθμό της ισοπαλίας μέσα από τα χέρια της στο 90+1' ξανά από μια στημένη φάση! 

Στο πρώτο 45λεπτο ο ΓΑΣ ήταν κατά κράτος καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τους γηπεδούχους, έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ, μια με την κεφάλια του Κυρτέγου στο 13' και μια ανεπανάληπτη διπλή φάση με πρωταγωνιστές τους Κυρτέγο και Κυπαρίσση στο 43'! 

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου αύξησε αρκετά τα ποσοστά κατοχής μπάλας, έψαξε το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα, παρουσίασε κάποιες φάσεις χωρίς ωστόσο να έχει τις κλασικές ευκαιρίες, με τους παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη να διαχειρίζονται άψογα το ματς και να δείχνουν μεγάλη προσήλωση στο αμυντικό πλάνο, χάνοντας και μια σημαντική ευκαιρία με τον Κυπαρίσση στο 78' μετά από αντεπίθεση! 

Παρόλα αυτά, μια αμυντική αδράνεια αμέσως μετά τη συμπλήρωση των 90', έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να "κλέψουν" το τρίποντο με τον Παπαϊωάννου να σκοράρει με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. 

Ήταν μια ήττα που πλήγωσε πολύ το ΓΑΣ, με την ομάδα μας να μην παίρνει αυτό που άξιζε από το συγκεκριμένο παιχνίδι, να γυρνάει με άδεια χέρια στο Σβορώνο και να παραμένει στον ένα βαθμό μετά το πέρας της 2ης αγωνιστικής. 

Πλέον η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης εντός έδρας (27/11). 

Στο 13ο λεπτό ο ΓΑΣ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο ματς, με τον Κυρτέγο να βρίσκεται ολομόναχος στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, αλλά να κάνει κακή κεφαλιά από θέση βολής και να αστοχεί. 

Στο 26' ο Τσολακίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Κυπαρίσσης μπήκε στην πορεία της μπάλας χωρίς να κάνει επαφή με αυτή και να περνά εκτός εστίας. 

Στο 34' ο Τσολακίδης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και παραλίγο να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά κατέληξε άουτ. 

Στο 43' ο ΓΑΣ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ και μάλιστα διπλή, με τον Κυρτέγο να φεύγει σε θέση τετ-α-τετ ύστερα από λάθος των γηπεδούχων, να πλασάρει με το δεξί με τον Καβουσάκη να αποκρούει με τα πόδια και στην επαναφορά ο Κυπαρίσσης εκτέλεσε με κεφαλιά και με τον αντίπαλο γκολκίπερ εξουδετερωμένο, αλλά αστόχησε για λίγα εκατοστά! 

Στο 55' ο Κυρίτσης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Στο 56' μετά από συνεργασία των γηπεδούχων, ο Ντινιωτάκης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή αλλά έκανε κακό τελείωμα με το αριστερό στέλνοντας τη μπάλα αρκετά ψηλά. 

Στο 60' ο Κυρτέγος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από πολύ ευνοϊκή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. 

Στο 77' ο Σκοπελίτης είδε τη μπάλα να του στρώνεται ύστερα από απομάκρυνση των αμυντικών του ΓΑΣ και με δεξί σουτ στην κίνηση την έστειλε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. 

Στο 78' και έπειτα από αντεπίθεση, ο Κυρτέγος με ωραία μεταβίβαση βρήκε τον Κυπαρίσση αλλά ο σέντερ φορ του ΓΑΣ δεν τελείωσε ιδανικά τη φάση και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ, χάνοντας μια ακόμη σπουδαία ευκαιρία. 

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε το γκολ της νίκης με τον Παπαϊωάννου να νικά τον Κούζα με κοντινή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σκοπελίτη. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Πέτσας με α' βοηθό τον κ. Αλεξόπουλο και β' βοηθό τον κ. Παπαγεωργόπουλο από την ΕΠΣ Τρικάλων. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Θεοδοσιάδης) : Καβουσάκης, Λάμπος (61' Κατσαγεωργίου), Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Ψιανός, Κόλα, Κυρίτσης, Μυλωνάς (85' Καρατσόλης), Ντινιωτάκης (75' Σταμπουλής). 

ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης) : Κούζας, Καραγκούνης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Μυστρίδης (90' Κραγιόπουλος), Μυρωτής (90' Σιδηρόπουλος), Ναρίνογλου (83' Βούλγαρης), Δημηνάς (77' Δημητρουλόπουλος), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Τσολακίδης (77' Κατσαμάγκας). 

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου