Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ισόπαλος ο Δίας με την Ακαδημία Πλαταμώνα (0-0) σε μία δίκαιη «μοιρασιά» στο Δίον

Ύστερα από μία πολύ δυνατή αναμέτρηση που είχε ευκαιρίες, πάθος, αγωνία μέχρι το τέλος αλλά έλειπε το γκολ, Δίας Δίου και Ακαδημία Πλαταμώνα έμειναν στη «λευκή ισοπαλία» στο γήπεδο του Δίου σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Πραγματοποιήθηκε ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τα έδωσαν όλα για να φτάσουν στη νίκη,αλλά εν τέλει περιορίστηκαν σε μία δίκαιη «μοιρασιά». 

Στο πρώτο ημίχρονο η Ακαδημία Πλαταμώνα επέβαλε τον ρυθμό της στο ματς, είχε περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, κέρδισε τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και κατάφερε να δημιουργήσειδύο κλασικές ευκαιρίες, αλλά τόσο η άμυνα του Δία όσο και ο εξαιρετικός σήμερα  Γκεβρέκης κράτησαν το μηδέν. Στο ίδιο διάστημα, η ομάδα μας έχοντας παθητικό ρόλο κατάφερε και χτύπησε στο «Transition», βγάζοντας αρκετές φαρμακερές επιθέσεις αλλά σε δύο περιπτώσεις οι τελικές πάσες που θα ισοδυναμούσαν με έτοιμα γκολ δεν ήταν οι σωστές,ενώ σε άλλες δύο τα σουτ τωνΔελαβερίδη και Μανίκα μέσα από την περιοχή ήταν αδύναμα και δεν ανησύχησαν τονΚούσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της αποκτώντας τα ηνία του παιχνιδιού, έχασε ορισμένες αξιόλογες ευκαιρίες, είδε το γκολ του Καλαϊτζή στο 70' να ακυρώνεται λόγω offsideσε μία πολύ οριακή φάση, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα παρά την πίεση που άσκησε στον αντίπαλο και έτσι το φινάλε βρήκε τους δύο μονομάχους να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας.

Πλέον ο Δίας Δίου μετρά πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 1-2-1, βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ την επόμενη εβδομάδα αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας φιλοξενώντας τον ΘερμαϊκόΚορινού (26/11 - 15:00) για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πιερίας. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μέγας με α’ βοηθό την κα. Β.Τσικλητάρη και β’ βοηθό τον κ. Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Γκεβρέκης, Βούλγαρης, Πεΐδης, Καλουσίδης, Αράπης, Καραθάνος, Καραμήτρος (Καλαϊτζής), Δελαβερίδης (74' Σιαμάγκας), Καλαμπάκας (66' Ζώβληκας), Παγωνίδης (84' Κουντούρης), Μανίκας. 

Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Παυλίδης (81' Κουράτι), Αρζάνας (87' Κύριλλος), Μπατζέλας, Μήτρας, Γάνος, Χατζηλαδάς (90' Πασάλογλου), Θεοδοσιάδης, Ταντής, Δ.Κατέλας, Ν.Κατέλας.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου