Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

International Scouting-Camp 2022 στη Θεσσαλονίκη στις 26 & 27 Οκτωβρίου

 Η Γερμανική Εταιρία Management «Soccer And More» πραγματοποιεί διήμερο scouting camp στη Θεσσαλονίκη στις 26 & 27 Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως η γνωστή εταιρία στις φετινές μεταγραφές κατετάγη 5η στη Γερμανία και 17η στον κόσμο, ενώ εκπροσωπεί πάνω από 200 ποδοσφαιριστές σε όλη την Ευρώπη.

Κύριο μέλημά της είναι τα ταλέντα τα οποία γεννήθηκαν από το 2006 μέχρι το 2008 και υπάρχουν ήδη παιδιά από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Γιάννενα, Ξάνθη) και το εξωτερικό (Γερμανία, Κροατία, Βοσνία) που θα συμμετέχουν, ενώ στο camp θα δώσουν το παρόν και scouter από Γκλάντμπαχ, Καρσλρούη, Ανόβερο και Λέτσε. Οι Έλληνες εκπρόσωποι της εταιρίας, Δημήτρης Πετκάκης και Τάσος Μαραγκοζίδης είναι οι διοργανωτές του camp και στις δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Αξιού Ανατολικού Θεσσαλονίκης, μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά γεννημένα από το 2006 μέχρι και το 2011.

Δημήτρης Πετκάκης, Ηλίας Καρακώστας
*Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα παρακάτω τηλέφωνα

Δημήτρης Πετκάκης 6930393091 –  Κώστας Κεχαγιάς 6932155192

Επίσης, η εταιρία «Soccer And More» έχει ξεκινήσει και μία συνεργασία με τον Ηλία Καρακώστα, διευθυντή στο κέντρο αποκατάστασης & προπονητικής «FYSIO SPORT CENTER», ο οποίος έχει υπάρξει μέλος του τεχνικού επιτελείου σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όπως ο Ηρακλής και ο Άρης, αλλά συνεργάστηκε με τις ακαδημίες της FC Arsenal Elite Academy in Europe, με σπουδαίο έργο στις αναπτυξιακές ηλικίες. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο Δημήτρης Πετκάκης ανέφερε τα εξής:

Δημήτρης Πετκάκης, Ηλίας Καρακώστας

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γνωριστήκαμε με τον Ηλία Καρακώστα και θα συνεργαστούμε. Θα δουλέψουμε με γνώμονα να βοηθήσουμε τα παιδιά και ο Ηλίας θα εξυπηρετήσει τους αθλητές που έχουμε εδώ στην Ελλάδα σε ενδεχόμενους τραυματισμούς και θα δώσουμε έμφαση στην ατομική βελτίωση μέσω των εργομετρικών, στο κέντρο αποκατάστασης & προπονητικής «FYSIO SPORT CENTER».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου