Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Έκδρομη της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας

 Ε Ν Ω Σ Η  Σ Υ Ν Τ Α Ξ Ι Ο Υ Χ Ω Ν  Ε Μ Π Ο Ρ Ω Ν  Ο. Α. Ε. Ε  Ν. Π Ι Ε Ρ Ι Α Σ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοίνισσας και το σπήλαιο Αλιστράτη Σερρών

Στις 9 Οκτωβρίου 2022, από την πλατεία Ευκαρπίδη, αναχώρησαν οι συνταξιούχοι έμποροι της Πιερίας για τηv επίσκεψή τους στην Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοίνισσας και το σπήλαιο Αλιστράτη Σερρών. Συγκέντρωση, επιβίβαση και με άριστη διάθεση ξεκίνησαν για τον προορισμό τους. Ευχές για καλό ταξίδι, ευχάριστη και δημιουργική εκδρομή καθώς και ασφαλή επιστροφή δέχτηκαν τα μέλη από τοv πρόεδρο και αρχηγό της εκδρομής κ. Καζαντζίδη Κώστα. Η αποστολή αφού διέσχυσε την Εγνατία οδό, έκανε στάση για τον πρώτο της καφέ στην περιοχή της Αμφίπολης. Λίγη ξεκούραση και πορεία προς την Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοίνισσας. 

Εκεί οι εκδρομείς συμμετείχαν με ευλάβεια στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό. Μετά τη Θεία Λειτουργία οι συμμετέχοντες είχαν ελεύθερο χρόνο να ξεναγηθούν στους χώρους του μοναστηρίου. Επόμενος σταθμός το Σπήλαιο Αλιστράτη, στη θέση Πετρωτό που θεωρείται ως ένα από τα ομορφότερα Σπήλαια όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης με πλούσιο σταλαγμιτικό και σταλακτιτικό διάκοσμο και ποικιλομορφία χρωματισμών. 

Εκεί λίγο έξω από την Αλιστράτη, σαν μια χαρούμενη παρέα, οι εκδρομείς γευμάτισαν και χόρεψαν, απολαμβάνοντας νόστιμα φαγητά και την συντροφιά ο ένας του άλλου. Το ταξίδι συνεχίστηκε με επίσκεψη στην όμορφη πόλη της Δράμας, χτισμένη στους πρόποδες του όρους Φαλακρού, γνωστή για τα άφθονα τρεχούμενα νερά (Νησάκι ή πηγές Αγίας Βαρβάρας), την πλούσια βλάστηση και τα πολλά εστιατόρια. Εκεί διατέθηκε άπλετος ελεύθερος χρόνος. Μέσα σε χαρούμενο και κεφάτο κλίμα οι εκδρομείς απόλαυσαν τον καφέ τους και ξεκουράστηκαν πριν αναχωρήσουν για την επιστροφή τους. Έτσι, όμορφα κι ευχάριστα, με την άφιξη στην Κατερίνη, ολοκληρώθηκε άλλη μια εξόρμηση των συνταξιούχων εμπόρων της Πιερίας. 

Το τέλος της εκδρομής βρήκε τον πρόεδρο κ. Καζαντζίδη να εκφράζει τηv ικανοποίησή του για τηv άψογη στάση και τη συνεργασία όλων τωv εκδρομέων, ενώ από την πλευρά τους οι ταξιδιώτες δήλωσαν κατεvθοvσιασμέvοι, πρόθυμοι και έτοιμοι για τηv επόμενη εκδρομή.

Η διοίκηση του Ο.Α.Ε.Ε συγχαίρει και ευχαριστεί όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου