Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Αιγινιακός: Πρεμιέρα με χαμόγελα

Με το δεξί ... μπήκε στις υποχρεώσεις του νέου πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο Αιγινιακός, ο οποίος μετά από δέκα χρόνια επέστρεψε δριμύτερος στην  Α' τοπική συντρίβοντας με " πεντάρα " τον Δία Δίου .  

Έτσι οι Αιγινιώτες εκθρόνισαν τον Δία από τον .... Όλυμπο, μ' εμφατική εμφάνιση, σκορπίζοντας άκρατο ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τη  δύσκολη συνέχεια . Δεν αγωνίστηκε ο ταλαντούχος Ηλίας Κακατάτσιος, που έκανε μια μικροεπέμβαση αλλά επιστρέφει κανονικά το Σάββατο .

Την ομάδα του Αιγινίου ακολούθησαν αρκετοί Αιγινιώτες φίλαθλοι, που έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική παρουσία του Αιγινιακού .

Την 2η αγωνιστική μέρα ( Σάββατο 29 Οκτωβρίου ), ο Αιγινιακός παίζει στο " Γιάννης Παραλυκίδης "  με τον Αετό Καταλωνίων .

Το γήπεδο Αιγινίου έχει αλλάξει όψη τόσο στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα από την επιτυχημένη επανασπορά του χόρτου που έγινε,  όσο και στον περιβάλλοντα χώρο και στην κερκίδα , με συνέπεια να είναι στολίδι και θα πρωτοχρησιμοποιηθεί επίσημα στο Σαββατοκύριακο μάτς. 

Ο Προπονητής του Αιγινιακού Γιώργος Ντάμτσιος, που ήρθε  εσπευσμένα στο παιχνίδι από την Καρδίτσα όπου φοιτά στη σχολή προπονητών της ΕΠΟ δήλωσε για την επιτυχία στον Δίον : 

" Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εξαιρετική εμφάνιση τους, καταφέραμε  να επικρατησούμε δίκαια απέναντι σ' ένα δυνατό αντίπαλο . Η ομάδα έδειξε ένα μεγάλο μέρος των φετινών δυνατοτήτων της  και αναμφίβολα η ανωτερότητα της ήταν εμφανής . Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι, ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας .

Η αναμέτρηση αυτή ανήκει πλέον στο παρελθόν, τα " κεφάλια " μέσα και κοιτάμε το επόμενο αγώνα με τον Αετό Καταλωνίων " .

Στις φωτό :

1) : Ο Τεχνικός του Αιγινιακού Γιώργος Ντάμτσιος .

2 ) : Ο νέος αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Γηπέδου Αιγινίου" Γιάννης Παραλυκίδης " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου