Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

ΣΤΟ " ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Στο γήπεδο " Γεώργιος Καραϊσκάκης βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο Γενικός γραμματέας του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας και είδε τον αγώνα της Super League Ολυμπιακός - Ατρόμητος Αθηνών ( 2 - 0 ) .

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από ποιοτικής πλευράς που , άφησε ικανοποιημένο τον υπογράφοντα σε μια ιδανική μέρα από πλευράς καιρικών συνθηκών για ποδόσφαιρο .

Αν αναρωτιέται κανείς γιατί επέλεξε να δεί το συγκεκριμένο παιχνίδι ο έμπειρος παράγοντας της Αιγινιώτικης ομάδας , αφού είναι ένθερμος υποστηρικτής άλλης ομάδας .

Υπάρχει σοβαρός λόγος ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά τον αρχηγό του Ατρόμητου Κυριάκο Κιβρακιδη .

Ως γνωστόν πρίν πάει στους Περιστεριώτες τον Ιανουάριο του 2014 ,  ο 30χρόνος αξιόλογος δεξιός οπισθοφύλακας έπαιζε στον Αιγινιακό της τότε Football League , στην οποίο είχε εξαιρετική παρουσία . Ενώ και την προηγούμενη σεζόν 2012-13 ήταν στους " κυανόλευκους " του Αιγινίου όταν αυτοί αγωνιζόταν στη Γ' εθνική επαγγελματική κατηγορία , συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο τους , στην 2η τη τάξει κατηγορία της Χώρας μας .

Ο Κυριάκος πάντα ενδιαφέρεται για τον Αιγινιακό και όποτε του δίνεται η ευκαιρία περνά από το Αιγίνιο το οποίο δεν ξεχνά ...!!! .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου