Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Λεωνίδας Μπίλης: Δυνατές και οι τρείς ομάδες της Πιερίας

 Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κατερίνη, ο Ολυμπιακός Βόλου παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Πιερικό σε μία ακόμα πρόβα Γ’ Εθνικής συνεχίζοντας το αήττητο σερί του στα φιλικά παιχνίδια.

Τo regista.gr επικοινώνησε με ένα παλιό γνώριμο, τον Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος βρίσκεται από το καλοκαίρι στον πάγκο της ομάδας της Κατερίνης και του ζήτησε την άποψη του για τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως και για την εικόνα που έχει μέχρι στιγμής όσον αφορά τη νέα Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά το σχόλιο του:

«Έχοντας εικόνα από το μεταξύ μας παιχνίδι, κρίνω πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία οργανωμένη ομάδα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει δημιουργήσει μία καλοδουλεμένη ομάδα που αποτελεί ένα κράμα νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών που παίζουν με πάθος. Οι νέοι έχουν ταλέντο, ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου, με βαριά φανέλα και νομίζω ότι θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στην πορεία. Στο μεταξύ μας παιχνίδι έλειπε και ο Ψιάνος, τον οποίο θεωρώ έναν πολύ καλό παίκτη.

Σχετικά με τη νέα σεζόν πρέπει πρώτα να δούμε πως θα καταρτιστούν οι όμιλοι της Γ΄’ Εθνικής. Στην Πιερία όλες οι ομάδες είναι ισχυρές, ενώ στη Θεσσαλία Ολυμπιακός Βόλου, Τρίκαλα αλλά και Φήκη ή Ελασσόνα έχουν δυναμική. 

Υπάρχει το Ύπατο, η Λευκίμμη, ο Τηλυκράτης και στο βορρά η ΑΕΠ Κοζάνης, ο Εδεσσαϊκός, το Αγγελοχώρι, η Χανιώτη, η Δόξα Δράμας, η Καβάλα και το Παραλίμνιο. Θα δούμε πως θα χωριστούν οι ομάδες, για το ποιες από αυτές θα μας απασχολήσουν. 

Το σίγουρο είναι ότι όλα τα παιχνίδια στη Γ’ Εθνική θα είναι πολύ δύσκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου