Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Νεάνιδες Πιερικού: Η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ   ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΟ “ΕΞΠΡΕΣ” ΤΩΝ ΤΡΟΜΕΡΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0   (25-6, 25-11, 25-8)

Την τριτη συνεχόμενη νίκη σε τρεις αγώνες πέτυχαν τα κορίτσια του Πιερικού καθώς κέρδισαν εύκολα όπως δείχνει το σκορ, την αξιόμαχη ομάδα του Αιγινίου με 3-0 σετ κάνοντας το 3 στα 3 και 9-0 σετ παραμένοντας μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτριες του Πιερικού έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι, γιατί θεωρείται η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος και είναι ένα επίπεδο πάνω απ'όλες τις ομάδες. Έδειξαν ότι είναι πολύ κοντά στην κατάρριψη ενός ρεκόρ, καθώς θα είναι η μοναδική ομάδα που έχει πάρει διαδοχικά το πρωτάθλημα παγκορασίδων, κορασίδων και στοχεύει και στο νεανίδων.

Η ομάδα του Πιερικού και στα τρια σετ ξεκινούσε δυνατά το παιχνίδι, παίρνοντας διαφορά στο σκορ με αποτέλεσμα να κερδίσει και τα τρια σετ πολύ εύκολα. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Ομοσπονδιακό προπονητή και προποητή του Πιερικού Κώστα Σαρρή να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα 14 κορίτσια, τα οποία έδειξαν παρα πολύ καλά στοιχεία, δείγμα της εκπληκτικής δουλειάς που γίνεται από τον Κώστα Σαρρή στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού. 

Να σημειωθεί ότι το γήπεδο του ΄Β ΔΑΚ ήταν κατάμεστο. Ο κόσμος δείχνοντας την μεγάλη του αγάπη για την ομάδα, ήρθε να δει για ακόμη ένα παιχνίδι το φοβερό δημιούργημα του Ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Σαρρή. Ο κόσμος έμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι ικανοποιημένος τόσο από την απόδοση και το θέαμα όσο και από το αποτέλεσμα καταχειροκροτώντας πολλές φορές τα κορίτσια του Πιερικού και έδειξε ότι βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην κορυφαία ομάδα που κυριαρχεί στο χώρο του βόλεϊ και διαθέτει άριστη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και σε ολους του τομείς.

 Η σύνθεση : Τουλίκα, Ζεϊμπέκη, Λιόντου, Ελατοπούλου, Μαυρίδου, Δεμερτζίδη, Βασιλειάδου, Σαββίδου, Ελευθεριάδου, Δεληγιάννη, Παπακώστα, Λιακοπούλου, Γεωργή, Σαρηγεωργίου.

Η βαθμολογία

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 9-0 9

2. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 6-4 6

3. ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 7-5 6

4. ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 7-7 4

5. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-9 1

6. ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ 2-9 1

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο προπονητή-καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακό Προπονητή με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου