Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ: Δύο στα δύο για τις εκπληκτικές νεάνιδες του Πιερικού!

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3  (13-25, 13-25, 7-25)

Διπλασίασε τις νίκες της η ομάδα Νεανίδων του Πιερικού καθώς κέρδισε στην 2η αγωνιστική μέσα στην Αξιούπολη την τοπική ομάδα με 3-0 σετ πολύ εύκολα όπως δείχνει και το σκορ. Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν για ακόμη μια φορά γιατί θεωρούνται η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του.

Η ομάδα του Πιερικού σ ένα κατάμεστο γήπεδο πέρασε σαν σιφουνας αφού και στα τρια σετ έπαιρνε διαφορά στο σκορ από την αρχή και έφτανε στην κατάκτηση του πολύ εύκολα. Οι παίκτριες του Πιερικού παίζοντας πολύ όμορφο βόλεϊ καταχειροκροτήθηκαν από την κερκίδα. Η ομάδα του Πιερικού έχει ήδη κατακτήσει τα πρωταθλήματα παγκορασίδων και κορασίδων και έχει ως στόχο ένα απίστευτο ρεκόρ, την κατάκτηση και του πρωταθλήματος νεανίδων, και μάλιστα χωρίς να χάσει κανένα αγώνα. Ο δημιουργός αυτής της απίστευτης ομάδας, ο άνθρωπος που έχει οδηγήσει το βόλεϊ της Κατερίνης στις μεγαλύτερες διακρίσεις του, ο Ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Πιερικού Κώστας Σαρρής έχει φτιάξει με πολύ μεράκι μια ομάδα μοντέλο, μια ομάδα με άριστη τεχνικο-τακτική κατάρτιση, μια ομάδα που αρνείται να χάσει.

 Η σύνθεση : Τουλίκα, Ζεϊμπέκη, Λιόντου, Ελατοπούλου, Μαυρίδου, Δεμερτζίδη, Βασιλειάδου, Σαββίδου, Ελευθεριάδου, Καλαϊτζίδου.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο προπονητή-καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακό Προπονητή με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου