Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Ο Πιερικός πρόσφερε αθλητικό υλικό για τα παιδιά της Τανζανίας!

Η κοινωνική προσφορά της ομάδας μας συνεχίζεται και αποτελεί μια απο τις παραμέτρους που ενεργοποιείται ο ιστορικός μας σύλλογος όταν κρίνουν απαραίτητο οι άνθρωποι του,  συμμετέχοντας ενεργά σε δράσεις, σαν αυτήν που πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 23/10 το γνωστό γυμναστήριο της πόλης μας Bootcamp Fitness Studio.

Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Μπάμπη Πεΐδη, τον προπονητή της ομάδας μας Λεωνίδα Μπίλη και τους ποδοσφαιριστές Πασκάλ Εμπουσί, Ευριπίδη Μιτακίδη και Γιώργο Δεληγιάννη, παρέδωσαν αθλητικό υλικό στους υπεύθυνους του γυμναστηρίου που γιόρταζε τα 3 χρόνια λειτουργίας του!

Έτσι, με μπάλες της γνωστής εταιρίας παιχνιδιών "ΛΑΖΑΡΙΔΗ" του προέδρου της ομάδας μας Γιάννη Λαζαρίδη θα παίζουν τα παιδιά της Τανζανίας στην Αφρική, θα φοράνε εμφανίσεις της ομάδας μας και ποδοσφαιρικά παπούτσια που πρόσφερε ο Πιερικός συμβολικά και ουσιαστικά συμμετέχοντας στην εκδήλωση.

Ο προπονητής μας Λεωνίδας Μπίλης στον σύντομο χαιρετισμό του μετέφερε τις εμπειρίες του απο την παρουσία του σε ομάδα της Αφρικής και σε χώρα που εργάστηκε σαν προπονητής (Γκάνα), την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν εκεί ιδιαίτερα τα παιδιά και την τεράστια σημασία που έχουν δράσεις σαν αυτήν της Κυριακής.

Το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων για την αντιπροσωπεία μας στο πάρκο της πόλης μας, αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της προσπάθειας μας για έναν καλύτερο κόσμο και δίνει σε όλους μας την δύναμη να συνεχίσουμε με χαρά και διάθεση να προσφέρουμε με όποιο τρόπο μπορούμε εκεί που πρέπει κι εκεί που θα μας ζητηθεί.

Ευχαριστούμε το γυμναστήριο Bootcamp για την πρόσκληση και τη συμμετοχή στην πολύ όμορφη αυτή εκδήλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου