Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Σταθερά πρώτος -και επίσης με διαφορά- απο τους συνυποψηφίους του ο Κώστας Κουκοδήμος

 Η δημοσκόπηση στη Θεσσαλονίκη, οι πρυτανικές εκλογές στο ΠΑΜΑΚ, το προβάδισμα Κουκοδήμου και το νέο ψηφοδέλτιο Ζέρβα

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Πολλές πολιτικές και παραπολιτικές εξελίξεις διαδραματίστηκαν μέσα στην εβδομάδα.. για να δούμε τι έχουμε, πάντα για τη δική σας ενημέρωση.

Πρώτος –και με διαφορά- σε σταυρούς στις πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας,  βγήκε ο καθηγητής Κώστας Παπαδόπουλος. Πλέον μετά την εκλογική διαδικασία ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να μετρήσει τα “κουκιά” του για να βγει λευκός καπνός στην διαδικασία εκλογής νέου πρύτανη. 

Σταθερά πρώτος -και επίσης με διαφορά- απο τους συνυποψηφίους του ο Κώστας Κουκοδήμος στο Δήμο Κατερίνης σε πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε. Μάλιστα φαίνεται ότι ο εν ενεργεία Δήμαρχος εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή. 

Σφαγή αναμένεται να γίνει στο γαλάζιο σττατόπεδο στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Μέχρι στιγμής στην μάχη έχουν ριχτεί τέσσερα πρόσωπα τα οποία καθημερινά ανακοινώνουν υποψηφίους προσπαθώντας να αναπτύξουν δυναμική απέναντι στην διοίκηση Μανδαλιανού. Μόνο που η τελευταία δημοσκόπηση που σας ενημερώσαμε ήδη έχει άλλη γνώμη… Άνετα πρώτος ο Μανδαλιανός και βλέπει  και πρώτη Κυριακή με τα σημερινά δεδομένα.. Γράψε-σβήσε ονόματα.. έτσι προχωράει η διαδικασία για τον Κωνσταντίνο Ζέρβα για τον ανασχηματισμό που αναμένεται να γίνει στον Δήμο Θεσσαλονίκης. 

Παράλληλα προχωράει κανονικά η προσέλκυση νέων προσώπων για το ψηφοδέλτιο του με επαφές με σημαντικά πρόσωπα της πόλης απο διάφορους τομείς. Όπως σας ενημερώσαμε ήδη ο Ζέρβας θέλει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο για να μην έχει τις αντίστοιχες δεσμεύσεις με αντιδημάρχους όπως έχει τώρα , οι οποίες δεν του επιτρέπουν να διοικήσει όπως θέλει.. Νέα δημοσκόπηση για την Α’ Θεσσαλονίκης για την Νέα Δημοκρατία… και σε αυτή λίγο πολύ τα πράγματα είναι αναμενόμενα. Η τριάδα Γκιουλέκας, Ράπτη, Καλαφάτης δεν σπάει όπως φαίνεται .. Απο κει και πέρα η σειρά έχει την επόμενη παρτίδα Σιμόπουλο, Σπυράκη, Ευθυμίου, Κούβελα και Καραγιαννακίδη… 

Φαίνεται θα έχουμε μεγάλο ντέρμπυ .. Στην Β’ Θεσσαλονίκης για την Νέα Δημοκρατία μαθαίνω πως πρώτος με διαφορά είναι ο Καράογλου , μετά ο Βαρτζόπουλος ενώ η έκπληξη γίνεται από τον Φάνη Παππά ο οποίος τρέχει ασταμάτητα.. 

Η μητέρα των μαχών αναμένεται να γίνει στον Δήμο Καλαμαριάς μαθαίνω απο τις πηγές μου .. ήδη μου μεταφέρουν ότι η κάθοδος Τελίδη έχει ανακατέψει την τράπουλα .. πάντως με σιγουριά σας το λέω εκεί θα πάμε σίγουρα σε δεύτερο γύρο για την εκλογή δημάρχου..

myportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου