Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Δυνατό φιλικό με Ολυμπιακό Βόλου ο Πιερικός

Δυνατό φιλικό δίνει την Κυριακή στο γήπεδο του ο Πιερικός. Αντίπαλος ο Ολυμπιακός Βόλου, που όπως αναφέρει στην δημοσίευση της η ομάδα της Κατερίνης, ίσως αποτελέσει και αντίπαλο της στο φετινό πρωτάθλημα:

 Με πλούσιο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η χθεσινή (Τετάρτη 19/10) προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης. Με ασκήσεις δύναμης το μεγαλύτερο κομμάτι της και  τους ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του, να εργάζονται με διάθεση στα βοηθητικά γήπεδα του σταδίου με σύμμαχο τον καλό για την εποχή καιρό.

Δεν πήραν μέρος ο Μάριος Χατζηκωνσταντίνου που προφυλάχθηκε και ο Πασκάλ Εμπουσί που οδεύει προς την επιστροφή του. Και οι δυο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή η προετοιμασία θα συνεχιστεί με παιχνίδια αγωνιστικής τακτικής και η εβδομάδα θα κλείσει με στημένες φάσεις και αποθεραπεία, πρίν το Κυριακάτικο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο μας την Κυριακή 23/10 και ώρα 16.00΄ με αντίπαλο μια ιστορική ομάδα που είναι πολύ πιθανό να βρούμε μπροστά μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου