Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Παραλαβή αριθμών συμμετοχής & μεταφορά αθλητών

Τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής, σε μία διαδρομή γεμάτη ιστορία, πολιτισμό και πολλές συγκινήσεις θα ζήσουν όλοι όσοι λάβουν μέρος είτε ως αθλητές, εθελοντές είτε ως θεατές στη φετινή διοργάνωση – θεσμό «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», την Κυριακή 09 Οκτωβρίουμε αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ατομικές από την πλατεία Ελευθερίας & ομαδικές από το Δημαρχείο Κατερίνης (τμήμα επικοινωνίας – τύπου).

Αριθμούς συμμετοχής, θα παραλαμβάνουν οι δημότες της Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ως εξής: 

Ατομικές συμμετοχέςαπό το περίπτερο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στην πλατεία Ελευθερίας,την Παρασκευή 07Οκτωβρίου, ώρες 10:00: π.μ. έως 14:00 και από τις 17:30 έως τις 20:30. 

Επίσης, το Σάββατο 08 Οκτωβρίου από τον ίδιο χώρο, κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00.

Η παραλαβή των ομαδικών συμμετοχών θα γίνεται από το Δημαρχείο – Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου (1ος όροφος – δίπλα από την αίθουσα συνεδριάσεων), την Παρασκευή 10:00 π.μ. έως 15:00 & το Σάββατο 10:00 π.μ. έως 13:00. 

Όλοι οι συμμετέχοντες, που θα προσέλθουν από άλλες περιοχές της χώρας μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους κατά την ημέρα του αγώνα (Κυριακή) και το αργότερο έως τις 10:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κατερίνης (Πλατεία Ελευθερίας).

Σημείωση:Δεν θα διατίθενται αριθμοί συμμετοχής στην αφετηρία του αγώνα (ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ).

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Από την κεντρική πλατεία, λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία του αγώνα (ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ). Ειδικότερα, η μεταφορά θα γίνει στις 09:30 π.μ.

Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), διοργανώνεται από τον Δήμο Κατερίνης - Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2351350516 & 2351047445 (Τμήμα Επικοινωνίας – τύπου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου