Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Δυνατό φιλικό με Μακεδονικό το Σάββατο

Με τον Μακεδονικό της SL2 δίνει φιλικό το Σάββατο ο Πιερικός, συνεχίζοντας την προετοιμασία του για το φετινό πρωτάθλημα. Επιστρέφει ο Κατσαμάγκας, ενώ θα απουσιάσει ο ταλαιπωρημένος απο ίωση Ίμπισι. Η σελίδα της Κατερινιώτικης ομάδας αναφέρει:

 Την επιστροφή του Παναγιώτη Κατσαμάγκα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων είδε με ικανοποίηση αυτή την εβδομάδα ο Λεωνίδας Μπίλης. Ο έμπειρος τεχνικός περιμένει και τον Σουηδό αμυντικό Έντριτ Ίμπισι (που ταλαιπωρείται απο ίωση) να επιστρέψει, ώστε να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Α ΔΑΚ και η ομάδα μας προσρμόζεται σιγά σιγά σε ρυθμούς αγωνιστικής περιόδου, με αναμονή πάντα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σωκράτης Μυλόπουλος και Βαγγέλης Σπαρτιάτης είναι τα νέα πρόσωπα που ενισχύουν την επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Ο Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του ζήτησαν απο την διοίκηση μια ακόμη μεταγραφική κίνηση στο χώρο του κέντρου, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της φετινής περιόδου.

Το Σάββατο θα δοθεί νέο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Μακεδονικό Θεσ/νίκης, ομάδα SL2. Θα ξεκινήσει στις 16.00 στο γήπεδο της Ανδρομάχης, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου