Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Με ΠΑΟΚ Β το Σάββατο και ΠΑΕ Ποντίων την Κυριακή

 Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Πιερικός, αναμένοντας την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει δυο φιλικές συναντήσεις για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, που σήμερα προπονήθηκε πρωί-απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Α΄ΔΑΚ.

Η ενημέρωση απο την σελίδα του συλλόγου της Πιερίας:

Διπλή προπόνηση σήμερα για την ομάδα μας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο του σταδίου το πρωί και ασκήσεις τακτικής με μπάλα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Α΄ΔΑΚ.

Η αναλύσεις των αγώνων γίνονται πάντα τόσο σε επίπεδο τεχνικού επιτελείου, όσο και στα αποδυτήρια μαζί με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να εστιάσουν στα θετικά αλλά και αρνητικά σημεία κάθε αναμέτρησης και ανάλογα να λειτουργήσουν. Φιλικής αναμέτρησης τώρα, επίσημης μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στις προπονήσεις σήμερα, πήραν κανονικά μέρος οι Κατσαμάγκας και Μυλόπουλος που δείχνουν έτοιμοι αγωνιστικά να ενισχύσουν την ομάδα μας στο επόμενο φιλικό παιχνίδι ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εμπουσί, που συνεχίζει να δυναμώνει το εγχειρισμένο πόδι του ώστε να επιστρέψει το συντομότερο στην ενεργό δράση.

Επόμενα φιλικά:

με τον ΠΑΟΚ Β΄ το ερχόμενο Σάββατο 15/10 στις 15.30΄ στο γήπεδο της Καρίτσας

με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης την Κυριακή 16/10 στις 16.00΄ στο "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" της Νέας Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου