Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Έναρξη των Εσπερινών Κηρυγμάτων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου αρχίζουν  για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος τα εσπερινά κηρύγματα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, μία καθιερωμένη ποιμαντική και κατηχητική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με τις ευλογίες και τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

Οι Εσπερινές Ομιλίες,  οι οποίες πραγματοποιούνται τα τελευταία 30 χρόνια, καλύπτουν διάφορες θεματικές ενότητες παρέχοντας  στους ακροατές των ομιλιών αυτών τη δυνατότητα συνεχούς και εμπεριστατωμένης κατάρτισης πάνω σε βασικά θέματα της Ορθόδοξης Πίστης.

Αυτήν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ώρα 6μ.μ στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Βαρνάβα (κάτωθεν του Καθεδρικού), ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την έναρξη των φετινών Εσπερινών Ομιλιών και θα αναπτύξει το θέμα «Η Αγία Νεομάρτυς Χρυσή, πρότυπο μίμησης». 

Επίσης θα μεταφέρει την Τιμία Κάρα του Νεοφανούς Αγίου Μητροπολίτη Εδέσσης Καλλινίκου προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου