Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Σπύρος Κουλκουδίνας: "Δώρο ζωής" σε Ελπίς Ανδρομάχης και Νεφέλες!

Η προσφορά στην αθλητική, (και όχι μόνο) κοινωνία συνεχίζεται απο τον Σπύρο Κουλκουδίνα. Ο γνωστός φαρμακοποιός και πολιτευτής Ν.Δ. νομού Πιερίας, παρέδωσε έναν ακόμη απινιδωτή, αυτή τη φορά στην ομάδα της Ελπίς Ανδρομάχης και της γυναικείας ομάδας Νεφέλες, καθώς και στις ακαδημίες ποδοσφαίρου των δύο συλλόγων. Προσφορά ...ζωής, απο έναν άνθρωπο που προέρχεται απο τον χώρο του αθλητισμου, τον οποίο αγάπησε, υπηρέτησε σαν ποδοσφαιριστής και συνεχίζει να βρίσκεται με καθε τρόπο και πάντα δίπλα του. 

Δείτε ι έγραψε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτίωσης;

Η προσφορά ζωης συνεχίζεται! 

Την Παρασκευή με τις ευλογίες του Σεβαμιωτατου Μητροπολίτη  Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα Γεωργίου άνοιξε στο γήπεδο της Ανδρομάχης η ποδοσφαιρική χρόνια  των Ακαδημιών «Ελπίς Ανδρομάχης» και «Νεφέλες» . 

 Εκεί είχα την ευκαιρία να ευχηθώ καλή χρονιά σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές και παρέδωσα έναν ακόμη #Apini_doti Z❤️IS  που θα βρίσκεται σε ένα γήπεδο στο οποίο προπονούνται περισσότεροι από 80 αθλητές σε εβδομαδιαία βάση.  

Θερμές ευχαριστίες για ακόμη μια φορά στον Ερυθρό Σταυρό που παρέδωσε ένα μάθημα ζωής σε αθλητές και παράγοντες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου