Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Ισόπαλο το φιλικό του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου - Σήμερα ο Αγιασμός

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου.

Παρότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, γκολ δε σημειώθηκε, με το 0-0 να “σφραγίζει” τελικά τις προσπάθειές τους.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν περισσότερο στο α’ μέρος ενώ η ομάδα του Δημήτρη Παυλίδη ανέβασε στροφές στο β’ ημίχρονο όμως δε μπόρεσε να φτάσει στο γκολ, παρά τις ευκαιρίες που απώλεσε.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Δημήτρης Παυλίδης): Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης, Γιαζιτζόγλου, Γκιώνης, Τόσκας, Δαλαμήτρας, Κωτσιαρίδης, Μπατζώνης, Μαργαρίτης, Κατσάρας.

Αγωνίστηκαν και οι Ιντζόγλου, Κριεμάντι, Φυτόπουλος, Τουλίκας, Τσενικλής, Καρτσαμπάς, Χατζηπουργάνης

Κεραυνός Αγγελοχωρίου: Γκάκος, Κιουλτζόπουλος, Μετάι, Κόμνος, Ιωσηφίδης, Πολυζάς, Γ. Νικολίτσας, Σπ. Νικολίτσας, Αλεξόπουλος, Κατσιάκης, Μεληκιώτης.

Αγωνίστηκαν και οι Φροσύνης, Μουρατίδης, Ζαϊμάι, Σολομωνίδης, Ζορπίδης.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ 

Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για όλα τα τμήματα του οργανισμού (αναπτυξιακά τμήματα και ανδρική ομάδα), για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023, στις εγκαταστάσεις της ομάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου