Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Τιμάει τους Καριτσιώτες του ο Πιερικός στο αυριανό φιλικό με ΠΑΟΚ Β΄

Τους Καριτσιώτες ποδοσφαιριστές που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του Πιερικού αλλά και τον σύλλογο της περιοχής θα τιμήσει η ομάδα της Κατερίνης αύριο Σάββατο 15/10 στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β΄ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καρίτσας. Την πλακέτα θα παραλάβει ο παλαίμαχος άσσος των δυο ομάδων Γιώργος Σκέντος, στο πρόσωπο του οποίου θα απονεμηθεί η τιμητική πλακετα.

 Τα τελευταία νέα απο το "στρατόπεδο" του Πιερικού:

Δυο φιλικά περιλαμβάνει το πρόγραμμα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα. Πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β΄στην Καρίτσα, ο Πιερικός θα τιμήσει στο πρόσωπο του Γιώργου Σκέντου, όλους τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν απο την ΑΕ Καρίτσας και φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας μας!

Στα μεταγραφικά το ρόστερ ολοκληρώνεται σε μεγάλο βαθμό με την απόκτηση του Αποστόλη Αδαμίδη που συμφώνησε με την διοίκηση και ανήκει πλέον στον ιστορικό μας σύλλογο. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έγινε επαγγελματίας στην Ξάνθη αγωνιζόμενος στην Κ17 της ακριτικής ομάδας και πέρσι μεταπήδησε στον Αλμωπό Αριδαίας με τον οποίο αγωνίστηκε στην SL2.

Το νεαρό της ηλικίας και το αγωνιστικό του προφίλ, αφήνουν πολλές υποσχέσεις για την συμμετοχή του στην ομάδα που "χτίζουν" ο Λεωνίδας Μπίλης με τους συνεργάτες του.

Μια τελευταία προσθήκη αναμένεται να γίνει και να γνωστοποιηθεί σύντομα, με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα που μετέχει απο σήμερα στις προπονήσεις και θα συμπληρώσει τη φετινή τετράδα τερματοφυλάκων της ομάδας μας. Δύσκολα θα αποκτηθεί στη συνέχεια άλλος ποδοσφαιριστής, εκτός άν προκύψει κάτι υπερβολικά εξαιρετικό.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία παρουσίασης του ολοκληρωμένου φετινού ρόστερ και της φανέλας της ομάδας μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας "ΕΚΑΒΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου