Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Το τμήμα χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης στην "Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού"

 Με την ευκαιρία της επίσκεψης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης στα πλαίσια της "Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού", το τμήμα χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης έφερε σε επαφή τους μικρούς μαθητές του σχολείου με το άθλημα του χάντμπολ (χειροσφαίριση), που με τις επιτυχίες του τιμά και κάνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα την πόλη της Κατερίνης.

Η προπονήτρια του τμήματος χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Χοτοκουρίδου Μαγδαληνή, μύησε στα μυστικά του χάντμπολ τους μαθητές του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, στους κανονισμούς του, και έπαιξε μαζί τους κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής εκδρομής του σχολείου στο Β'  ΔΑΚ.

Τα μικρά παιδιά εντυπωσιάστηκαν από το άθλημα και έδειξαν μεγάλη προθυμία να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς παίζεται το χάντμπολ και σίγουρα η σημερινή ημέρα θα αποτελέσει μία όμορφη εμπειρία για αυτά.

Όπως δήλωσε ο Έφορος του τμήματος χάντμπολ κ. Κανταρτζής Μιχάλης, ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν μεγάλος και τόσο ο ίδιος όσο και η προπονήτρια κ. Χοτοκουρίδου Μαγδαληνή «πολιορκήθηκαν» από τις ερωτήσεις, τις απορίες και το μεγάλο ενδιαφέρον των παιδιών για το άθλημα.

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου