Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Άρεσε ο Πιερικός με ΠΑΟΚ Β΄ ισοφαρίστηκε στο 90΄

Ώς ισάξιος και σε πολλά σημεία του αγώνα και ανώτερος εμφανίστηκε ο Πιερικός, στο Σαββατιάτικο φιλικό που έδωσε με τον ΠΑΟΚ Β του Πάμπλο Γκαρσία στο γήπεδο της Καρίτσας. Η εμφάνιση ικανοποίησε τον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του, που είδαν το πλάνο τους να αποδίδει σύμφωνα πάντα με την εποχή που διανύει χρονικά η ομάδα τους. 

Η ενημέρωση απο την σελίδα του Πιερικού:

Δυο χρήσιμα, για συμπεράσματα, φιλικά προετοιμασίας έδωσε η ομάδα μας το Σαββατοκύριακο που πέρασε. 

Το Σάββατο 15/10 στο γήπεδο της Καρίτσας, μετρήσαμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία και καταφέραμε να σταθούμε ώς ισάξιοι απέναντι του. 

Σωστοί τακτικά στον αγωνιστικό χώρο, δε δώσαμε χώρους στον ΠΑΟΚ Β΄ να παίξει το ποδόσφαιρο που θα ήθελε και κρατήσαμε τους ποδοσφαιριστές του μακριά απο την μεγάλη μας περιοχή για 90΄λεπτά αγώνα. Πετύχαμε ένα όμορφο γκολ με τον Σουηδό Έντριτ Ιμπίσι 15 λεπτά πρίν το τελευταίο σφύριγμα και ισοφαριστήκαμε με πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Δεν αγωνίστηκαν Ευριπίδης Μιτακίδης, Δημήτρης Γκάρας και ο Πασκάλ Εμπουσί.

Ο Λεωνίδας Μπίλης ξεκίνησε με τους:

Mπαλάφα, Χατζηκωνσταντίνου, Κυπαρίσση, Πιτσόλη, Τουλίκας, Ιμπίσι, Παπαδόπουλο, Κατσαβάκη, Καλαϊτζή, Σπαρτιάτη, Μαυρίδη.

Αγωνίστηκαν και οι: 

Μακρίδης, Παπαευαγγέλου, Αδαμίδης, Δεληγιάννης, Μυλόπουλος, Κατσαμάγκας, Καραθάνος, Νικολαΐδης, Κατσιαμήτας.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του Σταύρου Σαράφη. Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Πιερικός τίμησε τον Γιώργο Σκέντο και στο πρόσωπο του τους ποδοσφαιριστές απο την Καρίτσα που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας μας.

Την Κυριακή 16/10 όσοι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β΄και παίκτες που μπήκαν αλλαγή ή είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής, χρησιμοποιήθηκαν στο 2ο συνεχόμενο φιλικό, με αντίπαλο την ΠΑΕ Ποντίων στο γήπεδο "Θεόδωρος Παπαδόπουλος" της Νέας Ζωής.

Παρά τον επιθετικό μονόλογο της ομάδας μας, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος που πιέσαμε για να σκοράρουμε, το παιχνίδι έληξε 2-1 για τους γηπεδούχους που πέτυχαν απο ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Γιώργος Καλαϊτζής μείωσε το σκορ στο 60΄ χωρίς όμως να καταφέρουμε κάτι περισσότερο απέναντι στην νεανική αλλά ανταγωνιστική ομάδα των Ποντίων της Κατερίνης.

Στο αρχικό σχήμα οι:

Λαζαρίδης, Παπαευαγγέλου, Νικολαΐδης, Αδαμίδης, Δεληγιάννης, Μακρίδης, Παπαδόπουλος Κώστ., Καραθάνος, Κατσαμάγκας, Μότσιας, Μυλόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι:

Γκάρας, Χατζηκωνσταντίνου, Σπαρτιάτης, Παπαδόπουλος Χρ., Καλαϊτζής, Κατσιαμήτας.

Σήμερα Δευτέρα 17/10 ο Λεωνίδας Μπίλης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και αύριο Τρίτη απόγευμα, άπαντες επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Το νέο φιλικό σύμφωνα με την εξέλιξη έναρξης των πρωταθλημάτων, θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου