Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ – Α.Ο. Καβάλα 86: Μια ακόμη φιλική αναμέτρηση με θετικά αποτελέσματα

Η ομάδα της Καβάλας, μετά τον αγώνα, φιλοξενήθηκε στο χώρο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σβορώνου «Σβορώνος» 

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας, η ομάδα των Πιερίδων Μουσών συνεχίζει το πρόγραμμα προετοιμασίας και προπόνησης. Με φιλικά παιχνίδια αξιολογεί το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας και αξιοποιεί τον χρόνο για την καλύτερη δυνατή και σταθερή απόδοση της ομάδας. 

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου οι Πιερίδες Μούσες φιλοξένησαν στο Σβορώνο μια ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών, την Α.Ο. Καβάλα 86. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μαζί σε όλα τα πρωταθλήματα από την 10ετία του 1990 και έχουν σφυρηλατήσει μια φιλία και μια συνεργασία που αντέχει στο χρόνο. 

Στον αγώνα που έγινε στο 2ο γήπεδο του αθλητικού κέντρου Σβορώνου, η τεχνική ηγεσία της κάθε ομάδας δοκίμασε και αξιολόγησε παίχτριες. Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε ταχύτητα, πολλές καλές στιγμές  και φάνηκε πως οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για την αγωνιστική περίοδο του πρωταθλήματος. 


Μετά τον αγώνα, η ομάδα της Καβάλας, φιλοξενήθηκε στην αυλή του πολιτιστικού κέντρου, του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σβορώνου «Σβορώνος». Απόλαυσαν εδέσματα που ετοίμασαν με μεράκι τα μέλη της Διοίκησης των Πιερίδων Μουσών, έγιναν όλοι και όλες μια παρέα και έδειξαν πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προσφέρει θέαμα, μπορεί να ενώσει, να δημιουργήσει σταθερές φιλίες.  

Η διοίκηση των Πιερίδων Μουσών ευχαριστεί την διοίκηση της Α.Ο. Καβάλα 86 για την επίσκεψη στην Πιερία για τον φιλικό αγώνα και εύχεται καλή επιτυχία στους στόχους της ομάδας. Ευχαριστεί τον πρόεδρο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σβορώνου κο Γιάννη Χριστακίδη για την διάθεση του χώρου του πολιτιστικού κέντρου και την συνδρομή του στην φιλοξενία. 


Ευχαριστεί επίσης του χορηγούς, την Εταιρία ΕΛΒΕΚ – Σαντικίδης και το Αρτοποιείο Μανουσαρίδης.  

Για πληροφορίες, ενημέρωση, νέες εγγραφές, δοκιμαστικά νέων παιχτριών στην Ομάδα κάθε ηλικίας, αλλά και κοριτσιών για στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών (από 6 έως 13 ετών), οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ:  

- 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή

- 6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου